Week-end i Älvängen City

Det är så gott att sunka omkring i träningsoverall en hel helg med trevliga lagkamrater. Om två veckor är det dags igen. Den gången i Jönköping.

Idag stod bland annat mental träning på programmet. Alltid nyttigt.

Något gästföreläsaren tryckte på var att man inte skulle tala för mycket i termer som har med misslyckande att göra utan mer se eventuella missar som ett steg i utvecklingen. Vi kom då osökt att tänka på hur man hanterar en bänkning. Man kan ju se en sådan på lite olika sätt. Antingen är tränaren ett jävla röthuvvesom inte fattar hur illa han/hon matchar laget eller så kanske man bara är inne i en liten svacka för tillfället. Ytterst sällan är det den faktiska kompetensen man besitter som är problemet. I vilket fall som helst blir man ändå besviken. Men då är det alltså bara att tänka: Nädå jodå här sitter jag och utvecklas!

Mitt under föreläsningen satt en i laget och kladdade länge och väl på ett block. En annan, som kan få gå under namnet rutinerad student satt och lyssnade så uppmärksamt som sig bör när någon håller låda. Plötsligt knackade kladdaren den rutinerade studenten på axeln och visade med ett jätteflin sin lilla teckning föreställande en viss del av en manskropp under vilken hon taffligt plitat ner: "Sugen?". Mindre oväntat att den rutinerade studenten höll på att sätta snacksen i halsen.  Min uppmaning till kladdaren är att hon bör jobba på att hålla fokus ifrån männen i innebandysammanhang och lyssna som alla andra.

Frånsett detta var det inga dimmor. Bara ett jävla go.


Dagens citat
"Vi känner varandra utan och innan, jag och *****. Jag vet till och med vilken tampongstorlek hon har."

Oh no.. getting pictures!

.. .. ..


Andreas Vanbergs
blogg bjuder på intressant läsning, här de viktigaste utdragen:


"Allvaret närmar sig. Igår Trofeo Berlusconi och imorron Supercupen. Och vem vaknar till liv? Pippo Inzaghi såklart. Med två mål avgjorde han mot Juventus. Passande att en av Berlusconis absoluta favoriter avgjorde hans egen final. "

      
"Till sist en liten bomb. Vad sa egentligen Materazzi till Zidane som ledde till skallningen i VM-finalen?
Enligt rykten pratade han varken om terrorister eller hans mamma utan sa så här: "Jag vet att Pippo har satt på din fru".

Jag betonar: ETT RYKTE. Dock från initierade personer kring italienska fotbollen. Måste handlat om Juventus-tiden i så fall.

Och är det inte endast såna saker som kan få en spelare att flippa ur fullständigt i sånt läge?

Vad som är helt sant vet nog bara just Materazzi och Zidane. Och möjligtvis Pippo Inzaghi."

Kommentarer
Postat av: anso

tampongstorlek, kan räcka änna till serieseger för er?

2007-08-21 @ 09:35:55
Postat av: Johanna

Anso, låter nästan som att du inte tror på oss?

2007-08-21 @ 16:34:57
Postat av: Per Nordström

Från en gammal dalmas som sett innebandyn födas och växa: måste bara ge cred till dig för en oerhört bra och rolig blogg. Så djävla träffsäkert hela tiden! I kungariket Cyberspace finns många bloggare men bara en kung och en drottning (men rätt så många narrar) och då måste "Limmet" vara kungen och du drottningen! Keep up the good work! /Per


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback