Dagen före domedagen

-Grettan det där du skrev om Anja Pärson och Tina Nordlud.
-Ja?
-Det är sant!
-Nähe?
-Jo det stod i Se&Hör.

Det var det där med att inte tro på allt man läser, Hagel

... .. ..

Imorgon ca 15.00 står det klart om det blir Sunnanå, Vänersborg eller vi som får förnyat kontrakt i div.1. Spänningen är i det närmaste olidlig. Västerås och KAIS, please, sköt nu era kort rätt. Det ska ju inte behöva vara några dimmor. Jag är mest orolig för hur Västerås ska fixa detta, men ni behöver bara se till att Vänersborg inte får mer än en pinne med sig från den fighten, ska det behöva vara så jävla mycket begärt av "seriens formstarkaste lag" anfört av en bagge? 

Det gäller nu att alla laddar ordentligt. Själv ska jag börja dagen fint med en liten fonetiktentamen. Denna gör för övrigt att jag får en alldeles förtjusande fredagskväll. Men vad är väl en bal på slottet?

.. .. ..
 
Andra chansen kommer lite lätt i skymundan nu va. Är lite halvsur över upplägget, dels för att det gör att några bra bidrag försvinner på vägen och dels för att det är upplagt för att dra in så mycket deg som möjligt. Vart är denna värld på väg?

Forza Uggla, säger jag. Tyvärr lär han ryka redan i första omgången pga av att Nanne är så folkkär (och eller att hon får hutlöst mycket sympatiröster).
 
.. .. ..

Fonetik var det ja. Hej och hå.

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja,vad är väl en bal på slottet? alldeles urtråkig eller helt fantastiskt underbar. Hoppas lördagskvällen blir av det senaste slaget dvs helt underbar för hela laget och speciellt för dig Jojjo. 1000 kramar och lycka till i morgon. Mamma

2007-03-03 @ 00:32:38
Postat av: mamma

Ja vad är väl en kväll på slottet, alldeles urtråkig eller helt underbar. Hoppas lördagskvällen blir av det senare slaget för hela laget och speciellt för dig Jojjo. 1000 kramar och lycka till mamma

2007-03-03 @ 00:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback