Tillbaka till hemtrakterna

Färden gick österut mot Smålands pärla, Jönköping. Boendet var beläget uppe på Öxnehagahöjderna från vilka man hade en vidunderlig utsikt över hela staden och framför allt, Vättern. Vackert.

Lite lägersunk. Lite negerdunk. Mycket trevligt.

Under lördagen sattes vi nyförvärv ännu en gång på prov. Vi tilldelades en lång införskaffningslista där varje objekt var värt ett visst antal poäng. Och man har ju ändå förhoppningar om att någon jävla gång accepteras i gruppen så givetvis gjorde man sitt yppersta.

Larsson och jag släpptes av utanför Kinnarps Arena och charmade oss in i HV:s omklädningsrum vilket inbringade 50 poäng på pluskontot. Tyvärr var inte spelarna på plats. Jag hade annars mer än gärna sagt "Tjena tjockis" till Ledin men vi får ta det en annan gång. 

Därefter ringde vi upp en vän för att få tag i Bjön Borg-kalsonger och frågade liksom i förbifarten om han möjligen hade en p-rulle också. Dessa var värda 30 poäng vardera. När vi lämnade hans bostad hade vi inkasserat ett USB-minne och det är ganska lätt uträknat att det inte var Björn Borg-kalsonger på det i alla fall. Intressant också hur lång tid det tog för domarna att godkänna just det materialet.

Övriga rattade iväg till pingstkyrkan för att ordna en Bibel. Sa jag att vi var i Jönköping?  De fick en efter att ha lovat att återlämna den vid närvarandet på söndagens gudstjänst. Men igår på den stora återlämningscruisen kändes det moraliskt mer rätt att ge den vilsna själen som tillhandahöll pornografiskt mateial Böckernas Bok. Vi stövlade bestämt upp, knackade på och sa:

-Läs Bibeln, you sick bastard!


Ett stort frågetecken är - Vart fan är Jacob Olofsson när man behöver honom? Trodde vi skulle håva in 50 lätta points där men icke. Han var tydligen för fin eller för upptagen för att svara i telefonen.

.. .. ..

Ja, och så lite innebandy också. Två matcher var utlovade men väl på plats var det bara ett lag som ville/vågade möta oss - Husqvarna IK.

På väg in från utelöpet uppenbarade sig dagens ena domarhälft, ingen minde än den bolmande Vrigstadbekantingen Gerhardt Günther Bokowski. Den som hängt med i hela min bloggsväng vet att det var han som uppmanade trettonåriga flickor att hålla ihop benen "för att det inte var fredagkväll" om de blev tunnlade för ett antal år sedan.

Matchen var en tuff och tight historia som slutade 1-1. Vårt mål dundrade Carro Björkner in i nättaket efter att ha snurrat upp hela Husqvarnas försvar på läktaren. Eller så var det en gnetretur.

.. .. ..

BK Röva kommer få finbesök i form av Spartak Moskva inom kort . En kamrat kanske även får den stora äran att följa med de gulsvarta till staden varifrån 50% av mig härstammar. Jajemen, jag är helt utom mig av avundsjuka.

.. .. ..

-Ska du med till Stockholm i helgen?
-Ja, men klart jag ska! Eller.. vänta.. vi spelar Björnslaget då.
-Vad sa du att?
-Innebandycup.
-Kul.

Det ska faktiskt bli kul.

Östra SK, IK Stanstad och Marstrands IBK står för det eminenta motståndet.

Kommentarer
Postat av: Hagel

BK Röva??? Vad är det frågan om? Trodde det här var en seriös blogg..eller?
Tycker för övrigt att du i alla fall någon gång i ditt liv borde testa att alliera dig med någon...(se på mig och Larsson)det kan ge fördelar.
Tips nummer ett är då att INTE svara "för i helve.. du kan väl köpa dig ett eget lipsyl" och kasta det på personen i fråga när det faktiskt är en sann vän i nöd som behöver hjälp med sina torra läppar.Aggrova snäpp upp dig nu..kott kott säsongen må visserligen vara över men du spenderar trots allt en tredjedel av ditt liv i shotts. (Uttal: småländska med rysk brytning)

2007-09-03 @ 21:27:47
Postat av: Carro

Vadå gnetretur? Såg du inte att det bara small till rätt i klykan....

Postat av: Tigerspice.se (Fotograf)

Hej tjejen.
Jag vet att det är jättekort varsel! Men jag skulle verkligen behöva en extra modell imorgon bitti.
Jag och min vän Julia ska ut imorgon och plåta, vi behöver en tredje part, vill du följa med?
Du får isf ta dig ut till Hönö på egen hand, jag kan hämta dig vid färjan. Vi börjar tidigt så försök vara här till 8.30-9.00.
Vi plåtar tills ca 11.50, då kan du antingen få skjuts till färjan eller så kan du gå med mig och äta lunch med min mentor Alf på en thailändsk restaurang på Hönö.
Låter det intressant?
Hör av dig snarast isf på msn: [email protected]
Mvh Malin Tigerspice Alfredsson

2007-09-03 @ 23:26:25
URL: http://tigerspice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback