Patrik Seamountain

Svenska spels Web-TV funkade ju väldigt bra. Blir så trött.

TV4 sports val ikväll sen då. Kvalhockey. Inte bara hockey utan kvalhockey. Bröhockey. Dussinhockey. Stackarhockey.

Och som grädden på det delikata moset verkar också Täby ha spelat färdigt för i år. Sven och Glenn står nog högt i kurs nu.

Ååå.... Ridå.

.. .. ..

Så återstår endast finalföreställningarna följda av extravaganta festligheter.  Är man inte innebandystjärna får man helt enkelt försöka sig på att glittra ikapp med dem efteråt. Ett antal Surteiter kommer ge det en ärlig chans.

.. .. ..


Snacka om att man var nervös när man för första gången hade ansvaret för att räkna kassan på bygget. Kamma dig nu Johanna, du ska för helvete bli mattelärare. Detta kan bara inte gå fel. Jooodå, 800 för lite efter första försöket. Såja. Om man åtminstone hade ett, i pengasammanhang, förtroendeingivande efternamn.

Det löste sig till slut.

Här går man och sliter och släpar som en riktig arbetare för att dra in degen. Sedan kommer man hem, pustar ut och drar ut på en liten slösurfartur för att läsa 
följande. Hallå, jag är brunett.  Äkta brunett till och med. Pick me!

.. .. ..

Hans höghet himself, Patrik "det går ju ändå ut på att hoppa högst" Sjöberg, spottades på - hör och häpna - fyrans spårvagn. Trodde annars att han höll till i Brazil, solade och badade i piña colada, och att det var lite under hans värdighet att åka kollektivt, men inte då.

Christ vad han är lång, Stekar-Putte med glajjerna. Jag når nog ungefär till hans knäveck.

.. .. ..

Lackade lite idag. En tidningsartikel diskuterades och folk förstoood bara inte hur den ryske kille det handlade om kunde vara så pengakåt. Medelsvenssons klyschade loss om att pengar inte är allt hit och dit. Om man kunde förstå att "dåligt med cash" kan ha ganska olika innebörd.


.. .. ..



Nähe om man kanske skulle ta och avnjuta eftersändningen.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Grym blogg! Är innbandytokig och har halkat in på sidan och är nu fast :) Minns nog att vi har spelat mot varandra i ngn ungdomsserie. Goda tider det där! Keep up the good work! :)

2008-04-11 @ 09:05:14
Postat av: Johanna

Men tack! :) Jasså, nu blev ja nyfiken! :) Vilket lag spelar du?

2008-04-11 @ 09:46:05
Postat av: Lisa

Spelar och spelade på den tiden också i IBF-Tranås! Minns nog att det var vi som vann serien? ;)

2008-04-11 @ 12:50:02
Postat av: Johanna

Nu fick jag helt plötsligt väldigt dåligt minne här! ;) Nämen du har säkert helt rätt. När jag tänker på jobbiga motståndare på ungdomstiden tänker jag på Er, Hovshaga och liiite på JIK. (De tog sig ändå framåt junistiden.) Ja herregud, det var min själ tider det!

2008-04-11 @ 17:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback