Tillbaka från kylan.. eller hur var det nu?

Sälen tog på krafterna. Ändå har inte en enda sekund spenderats i en enda backe om man bortser från uppförsbackarna på de tre morgonkvistarna man fick uppleva.

Lite svinn brukar man behöva räkna med. Själv saknar jag efter den gångna helgen min Rolex samt ett diamantörhänge. Skulle någon vilja vara så vänlig och erkänna?

Resan inleddes starkt med att vi satte dit en skogstokig Ungrare som inte skötte förandet med sitt enorma ekipage på våra svenska vägar helt prickfritt. Ett samtal till Farbror konstapeln och hans körkort kunde kasseras. Vill det sig väl får han dessutom punga upp en rejäl slant ur spargrisen också. Kunde gått riktigt illa om han hade fått fortsätta härja på det sättet. Idiot.

Med en träsmak som inte var av denna värld försjönk man sedan i en stunds zappande. Dynga, dynga, dynga och INNEBANDY! Vi hade TV4Sport! En partystarter hade man kunnat tro. Men det hela slutade ju precis som det alltid gjorde på den gamla goa tiden.

Vrigstad Sporthall, tidigt 2000-tal. Motståndarna pressar tilbaka WIBK för fulla krafter. En backstackare som tror att hans bössa är värd namnet skickar iväg en boll mot Peter the Great som inte har det minsta bekymmer med att limma den till synes patetiska måsen. Samtidigt har Mats Söderqvist sprungit iväg på fiskeläge och har redan ett par meter på redan nämnde backstackaren när Peter slungar iväg ett äckligt precist utkast som en måltjyv som Mats inte kan fippla in någon annanstans än i nätmaskorna.

Ungefär så var det, varenda match. Istället för Mats var det nu i torsdags "den där" Magnus Svensson. Déjà vu.


Rakt in på Text-TV för att följa dramtiken i Tibble. En stämningshöjare, om något. Samtidigt som resultet så fint blåmarkerades med en åtta för Täby och en sjua för Gnaget rasslade det till i mobilen. Visst kan man lita på att man inte står ensam och supportar Blåvitt. Gott é dé.

.. .. ..


Annars tuggades och spekularades det friskt om vem som skall ta över efter Stefan som huvudtränare kommande säsong. Frågan känns ju på något sätt ganska viktig. På onsdag får vi svaret.

.. .. ..

Gjorde några tappra försök att övertyga våra yngre förmågor att satsa på DIF:s wonder-kid Rajalakso. De kände att Brolle Junior var mer intressant. Vart är vi på väg, undrar jag då.

.. .. ..

Pixbos säsong över då också. Vad är väl en final i Globen?

Mina tummar hålls nu för Balrog. Det skulle vara roligare så.
.

.. .. ..

Surte goes Sälen kallades projektet. Mycket lyckat, inte minst ur sammanhållningssynpunkt. I stort sett total avskärmning från ovärlden och mycket härligt internt tugg. Lite dokusåpa över det hela.

Lagidrott är fantastiskt. Gud bevare mig från att bli en torr ensamvarg, typexempel Stefan Holm. 

Nästa år är förslaget Surte goes Ibiza.

Jag är på.

.. .. ..

Avskärming i ett antal dagar. Ikappläsning i ett antal minuter.

Intressantast utan tvekan de vilda spekulationerna kring Kungälvsstjärnornas eventuella flytt till femfaldiga svenska mästarna Edsbyn. Hade inte varit helt tråkigt att vara i deras kläder för närvarande med sådana anbud, men absolut inte helt enkelt heller.

.. .. ..


Ikväll spelar Warberg i en fullsatt Sparbankshall. Deras nästa match är i en lite större arena som enligt uppgift kommer vara fullsatt, även den. 





Nä nu måste det bli lite liv i luckan här.

Tja, tja..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback