Taskig tajming





-Vet du vad du har Hedlund? Taskig tajming.




Vad annat kan man säga när man åker förbi Liseberg som för några månader sedan badade i ljusutsmyckningar för att påkalla julstämning. Inte förrän nu när mars månad snart är till ända lägger sig snön och ramar in områdena i och kring parken likt ett idylliskt vykort. Beklagligt.

Erik Edmans knäproblem hade kunnat inträffa lite lämpligare i tiden. Inte nog med att han är en av Sveriges bästa försvarsspelare, han är även en av dem man helst betraktar ur det där andra mer djuriska perspektivet. EM blir en försvarsklippa och en pudding kort. Illa för Schweden, bra för Ryssland.

Soumilajnen invaderar nyllet. Somliga säger att hastiga väderomslag och stress framkallar sådant. Hursomhelst är det aldrig lämpligt läge.

Kvällen har varit lite låg. Inte den sedvanliga festliga stämningen. Deppet torde kunna hänvisas till just taskig tajming och vad gör Karin då om inte strikar fullständigt:

-Men imorgon Johanna då ska vi ju prova bikini!

YES.



.. .. ..


Caperio Täby

När matchuret börjar ticka upp emot 20 och man har släppt ett par bollar för mycket i röva finns en tendens att lag plockar sin keeper. Sedan finns det en tendens att ledande laget istället lyckas norpa åt sig bollen och skicka in den i tom bur.

"Mata in bollar mot kassen. Mycket trafik framför mål för att skymma och styra och så är vi jävligt heta på returerna nu."

Har vi hört den förut?

Frågan är bara om det finns något lag som lyckas med de där klyschorna så bra som Täby. Statistik på spel 6 mot 5, någon?

Tobias Johanssons arbetskapacitet.  
Linus Jämtdals kyla.
Täbys totala dominans i sudden.

Så ja.


På kommentatorsplats fanns någon som hade ungefär samma medryckande ton i rösten som en annan hade under det drama som jag och mina kamrater spelade upp för släkt och vänner under konfirmationen för lite drygt åtta år sedan. Min rollkaraktär var Rakel och låt oss säga att succén aldrig riktigt blev av.

Lärljunge kommer rusandes in i kyrkan och vrålar i extas:

-Han lever! Han lever!

Herren Jesus hade uppstått och visst verkade Sampe trovärdig i sin tolkning av den lycklige lärljungen. Nu skulle Rakel tagga till och svara.

-Nä vad säger du? Är det sant?

Det gick väl sisådär. Fick aldrig till engagemanget i den, min enda replik och lade sedermera skådespelarkarriären på hyllan.


.. .. ..


Pixbo X 2 ger ytterligare ett gäng möjligheter att se innebandy live. Bara att gilla.


.. .. ..





Säger väl så dåra...

Kommentarer
Postat av: cake

Glader ;)

2008-03-26 @ 09:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback