Rune Bjarne Surte

Som mången läsare förmodligen redan har förstått så är det Rune Engström som tillsammans med Bjarne Wesenlund ska lotsa oss i Surte IS genom division 1 södra nästkommande säsong. Många höjer tydligen på ögonbrynen för att han ger sig in i damsvängen. Nu ska vi dock vara på det klara med att det inte är vilken jävla damsväng som helst. Let's kick som but.

Bien venu!

Ja, så kom serieindelningen. Sägs att den är preliminär men tvivlar väl på att det kommer ruskas om något nämnvärt på damettefronten. Tre helt nya bekanstaper och ett nytt ihopkok av två gamla bekantingar.

Ljungby IBK
Back in the days hände det faktiskt att man hade innebandyärenden i Ljungby. Två fina minnen skapades med Wrigstad IBK som etsat sig fast lite extra. Det ena var ett avancemang i DJ18-SM där man själv var hyfsat anonym, men där laget var på topp. Det andra var en vanlig simpel serielunksmatch. Men så mycket som jag lyckades pytsa i den fighten återstår det endast för mig att drömma sött om numera. Det var kanske rentav den högsta piken på karriärskruvan hittills. Vad detta har att göra med dagens Ljungby IBK? Inte jättemycket nä, men jag tillät mig jälv att ta en liten tripp längs Memory Lane. Ryktas om att en del Husqvarnaspelare vänder hemåt till moderföreningen i år och dem skulle jag väl inte direkt placera in i dussinfacket.

IK Stanstad
Eehmm.. De är från Skåne. Hmm.. Nä, jag passar.

Pixbo Wallenstam IBF
Ska vara ett gäng småflicks födda tidigt nittiotal men tydligen kan det stå vilka innebandyproffs som helst på andra sidan mittlinjen vid matchstart. Nä nu överdrev jag, men vi vet att de har möjlighet att snabbt och käckt låna ner elitseriespelare om det kniper. Någonstans känns det ändå betryggande att de inte kan ha samma starka vilja att avancera i seriesystemet i år. Men man ska väl aldrig säga aldrig.

FBC Göteborg Challengers
Maggs, Mary, Klabbe, Clabbe, Üllrique, Mathilda, Saani. Det finns personer som gillas enormt skarpt från forna PIB. Nu beblandar de sig med infiltratörer från Hising Island och det ses självfallet inte med blida ögon. Kör en stentuff och snorseriös försäsong, vilken man kan följa på framför allt via Üllrique aka Fredborgs blogg på
hemsidan. Spännande ska det hur som helst bli att se utfallet av denna götborgska mix.
Härlig blåvitröd dag igår. Tänker främst på detta, då hockeysegern hade varit ett faktum även om de bara hade valt att ställa in skridskorna.

Mjällby tuggade på om rysk mentalitet i studion. Det var snack om tekniskt kunnande, hög högstanivå och låg lägstanivå. Den blonde neanderthalaren kan nog banne mig ha en poäng där. Tonvis med högstanivå spås uppvisas under EM-slutspelet.

Alla som tycker Douglas Murray ser ut som en hockeyspelare räcker upp en hand. Skulle nog kunna hitta en kopia av honom på Stureplan any given saturday... .. ..Dagens stekare


image25
image27

Kommentarer
Postat av: Anonym

Precis!
Det är inte vilket damsväng som helst. Tror man på sig själv, att man är bäst och snyggast, så finns det en bra möjlighet att bli det Annars är det omöjligt... men de flesta är små små små människor som vill vara någon annan på en annan plats......

2008-05-16 @ 10:36:00
Postat av: Ass tränaren

glömde... snygg stekare förresten, platsar på stureplan.....
När han/hon ligger där så finns svansen där, det är bara att plocka upp den....

2008-05-16 @ 10:39:40
Postat av: väl mött

Vill bara bemöta det du skrivit angående pixbo lite. Det är trots allt "småflickorna" som har spelat och harvat säsongen ut. Det är uppenbarligen väldigt unga och talangfulla spelare som tagit pixbos lag til ettan, tycker att det är tråkigt att nedlånandet av elitspelarna överskuggar det som laget(ynglingarna) faktiskt gjort. Men förstår givetvis att många tycker att det är fel, så även jag. Det var ju nog inte spelarna själva som valde att ta in elitspelare...

2008-05-16 @ 20:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback