Då var vi på't igen.

- Kom igen rrrööda vi kan bättrrre än såhäärrr!

(rrr = skorr)

Jag tror faktiskt också att småländskorna från Växjö kan lite bättre än vad de visade upp igår. Vill åtminstone minnas att de har känts vassare. Segern skrevs till 4-2 efter skottstatistiken 39-10 (!). Våra avslut lämnade en hel del mer att önska, samtidigt som vi inte ska ta ifrån motståndarkeepern hennes ruggigt stabila insats. Stort fall framåt för vårt gäng att bara släppa två bollar på 60 min och en betydligt mycket trevligare premiär än i fjol.

Det var inte bara vi som gjorde entré. Domarna för dagen var tydligen alldeles purfärska i division 1-sammanhang. Det visade sig vara till vår fördel - första halvan av matchen. Sedan körde de den klassiska kompensationsprincipen, vilken höll på att fördärva vår härliga lördagseftermiddag fullständigt. När till och med den timida öststatskan blev skickad till botbänken -  då har inte ribban lagts särskilt högt. 2+10 på Woman of the match, Sara Simonsson kändes också lite småbilligt.

Stormen reddes ut och tre poäng håvades in. 51 to go.

Minns tydligt...

... hur Eva får två Ingelstadspelare emot sig som sistakvinna. Vad gör hon då tro? Jodå, snurrar upp dem så det värsta suset någonsin viner genom publiken i Ale Gymnasium. Vilken klass! Hade knappt varit halshuggning om hon missat.

... när jag äntligen fattar beslutet att runda en av de inte alltför rappfotade Ingelstadsbackarna, kommer fri och... ... ... snubblar. Smidighetsträning kanske kunde förebygga klumpighetsinträdet då två och en halv periods riv och slit satt sig  i benen. På så sätt lyckades jag i och för sig hålla liv i matchen. Klen tröst.


Veteranen visade vägen för Utmanarollonen (hänvisar till Challengers nya klubbemblem för namnförklaring) med två baljor. 

Den skånska skarpskytten Hööken verkar lite sugen på att sätta P för Wickströms planer på poängligaseger.

Dumt om Pixbo IBF tappar för mycket pinnar. Har en känsla av att det kan bli ett och annat gästspel om en division 1-plats är i fara.

Ett lag, inte Surte, förde en diskussion om huruvida man fick gå ut och slira under pågående säsong.

-Man måste ju få gå ut.
-Ja men annars kan ju jag leva singel resten av mitt liv.

Kommentarer
Postat av: sofie

Mycket bra inlägg Grettan:)

Postat av: eva - till sara.s- ewe

Fick hjärnsläpp...låt mig aldrig göra så som sista kvinna...;)

2008-10-05 @ 23:59:47
Postat av: Gäääfet

Glöm inte Emelie Erdtman i kampen om poängligasegern, hehe! Sätta stopp för! ah!Ikväll e det äntligen träning igen :) ses då!

Ah!

2008-10-06 @ 12:47:08
Postat av: Mary Maple

Det är inte så lätt att tippa ibland...;)

http://www.ladiesedition.com/readmore.php?sid=1&id=125

2008-10-06 @ 15:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback