Tillfälligt avbrott

Såvida inte min familj lyckas kränga mig för x antal kameler eller planet störtar är jag tillbaka, förhoppningsvis ordentligt utvilad och fitforfight, om en vecka.

Tjarå!

B-)

Dags att byta tröjnummer?

Dåndimpen var nära när jag såg att innebandynytt hade lagt upp min blogg på deras startsida. Djupt smickrad.

.. .. ..

Under en konversation angående tröjnummer
 De flesta som sett mig "in action" antar jag tydligt minns ryggtavlan för det är jävligt svårt att hänga med i svängarna emellanåt. För er andra; jag har nummer 68.

-Jagr är Tjeck. Borde inte du ha 91 eller nåt?

Min första undran var om ha trodde att jag var född igår. Växte faktiskt upp under den ljuva hockeybildseran och vet lite mer om Jagr än att han har långt hår.

-91, jo det har förstås rysk klang. Men jag har en viss estetisk aspekt att ta hänsyn till också. 68 är snyggare än 91.

Hellre snygg än bra, eller?

Hockeybilderna ja. Jag var ingen toksamlare, någonstans hade man ju redan då, nu snackar vi lågstadiet, någon slags traditionell kvinnlighet i sig.  Men skaffade man sig ett riktigt kap till givmild pojkvän kunde man håva in lite goa bilder. (Avd. "hockeybildshora"?) Jag kommer aldrig glömma besvikelsen jag kände när jag fick veta att en av mina bästa vänner
Karin som tagit över Jesper (Peter Sjögrens lillebror faktiskt...!) efter mig fick Wayne Gretzky, som var lite utav högsta vinsten, av honom. Jag hade fått några schletna bänknötare. Fy fan. Komiskt nog var Gretzky smeknamnet jag tilldelades när jag anlände till Rävarnas gryt. Så det kan gå!

.. .. ..

Verkar som att det snart är dags att börja hålla på Ryssland i fotboll också.

.. .. ..

Vågar nästan lova att Chris kommer nämna Zorrofinten tio gånger under kvällens sändning.

Nä, det finns inga tankar på att välja hockeyn. Hata är ett starkt ord men det är nästan så att jag hatar hockey. 511 omgångar i grundserien och bäst av 23 matcher i slutspelet. Jättespännande. Verkligen. (Givetvis är det en fullständigt annan femma om mina landsmän från öst spelar.)

.. .. ..

På återseende.

Försäsong? Nä... jag väntar nog lite..

Jag tyckte lite synd om AIK igår. Den där enorma känslan av besvikelse efter en underprestation och ett abrupt slut, den är allt annat än go. Tack och lov, i detta fall, uppmärksammas inte flisor som harvar strax under elit på samma sätt som de svenska mästarna.

KAIS - Robertshöjd 8-2
Partille - KAIS 2-7
Slutsats: Partille är bättre än RBK. Seriöst? Ja, gud ja!

Fredag kan vara dagen för Pixbos sorti ur SM-slutspelet. Vore försmädligt om det blev så. Det är inte riktigt så att jag, twentyforseven, går omkring och funderar över utgången i denna matchserie, eller någon annan heller, men när jag gör det har jag en svag känsla av att det inte kommer gå vägen för the foxes. Inte efter torsken uppe i Västerås. Hoppas jag har fel.

.. .. ..


Börjar bli dags för mig att fatta ett beslut om vart jag ska husera nästa säsong. För jag kan ju knappt bärga mig inför att börja försäsongsträna. Det är så evinnerligt tråkigt att bara ligga hemma på sofflocket. Hemskt att hinna titta på ett TV-program då och då, till och med följa en serie. Och träffa vänner utanför innebandyn, det är rent för jävligt. Ta en fika/film vilken kväll i veckan som helst. Ni hör ju. Misär.

Man kanske skulle göra en Henke Larsson, gå till ett lag som är mitt uppe i en säsong. Fast i mitt fall tänkte kanske jag mig mer att återuppta fotbollskarriären fram tills innebandysäsongen börjar igen. Det var jävligt käckt på Vrigstadtiden. Då höll man sig alltid undan alla äckliga försäsonger med motiveringen "Vi måste avsluta den säsong vi har påbörjat.". Den funkade i båda övergångarna. Varför la man av med det? Jo man kom till Pixbo där det var förbjudet enligt kontraktet att utöva någon annan idrott. Och givetvis följde man detta som en jävla nickedocka och la i en handvändning fotbollspjuxen på hyllan. Vad hade hänt om jag hade fortsatt? De hade ju inte gärna kunnat hota med bench...!

Mitt i denna lathetsconfession kan jag inte undanhålla en fantastiskt rolig incident från förra säsongen. Vi mötte Älvstranden borta i den sista och, såvitt jag minns, betydelselösa omgången. Jag, Daggmar och Ebba var (helt felaktigt förstås) bänkade från start.
 De som någon gång varit ute och spelat i Lundbystrand vet ungefär hur terrängen ser ut runtomkring den festliga och inspirerande byggnationen. Det var liksom inte jätteskoj att ge sig ut. Inte för att vi tre är de som brukar ligga och dra på utelöpet på matchuppvärmningarna men just denna gång sackade vi efter övriga gänget lite extra, eventuellt kanske möjligen som en följd av bänkningen. Till slut var vi så långt efter att vi stannade och gick. Vi började inse att de andra inte skulle märka om vi sket i att springa ute. Så vad gjorde vi? Jo vi hittade en bil parkerad strax intill ingången som vi visste att laget skulle passera och gömde oss bakom denna. När sedan laget planenligt joggade förbi hakade vi på lika smidigt som husvagnen hakar på långbens bil på julafton.
 Det är så jävla underbart när man hittar likasinnade! Jag tyckte för övrigt att det var mer förståeligt att jag med mina då 20 år fyllda betedde mig på detta sätt, än att Ebba och Dagis gjorde det som var 26 respektive 27. På detta plan börjar jag dock inse att jag antagligen aldrig kommer att "mogna".
 Något man kan undra är också vad dåvarande coach, Magnus Sundell, hade sagt om han visste om detta?

.. .. ..

Bryter för lite
reklam. Tack för tipset Maggs.

After Work

Pixbos damer åkte till Västerås och Robertshöjds dito till Mora igår och båda lirar idag. Jag hade kunnat suttit och varit avundsjuk, det är ändå nånstans lite spexigt att vara med i hetluften va. Men på Farellis med ett par uppslicade pizzor, några hinkar öl och oslagbart sällskap var jag uppriktigt glad att säsongen är över. Man kan säga att jag tog med den bästa delen av innebandyvärlden till det andra livet, som faktiskt finns där någonstans i periferin under vinterhalvåret men som blommar upp något alldeles hiskeligt ungefär i takt med att vårsolen väljer att alltmer frekvent förgylla vår tillvaro. Jag säger som alla röstuppläsare, med diverse brytningar, gör i Eurovision Song Contest: Thank you for a fabulous show! It was really smashing!

Smått och gott
Vi började prata om Båstad.

Maggan: Ja det lär ju inte bli av nu. (dyster)
Mary: Nä nu blir det Kungshus cup. (man kunde ana en liten lätt touch av sarkasm) Och Björnslaget. Och Göteborgs cup.

Men bittra, det var vi verkligen inte! Och, Mary, man ska definitivt inte se ner på göteborgscuperna. De är nog så festliga på sina sätt. Jag har en liten förkärlek till cuper som kör på kortare-matchtid-konceptet. Antingen för att jag i stort sett alltid har kass kondition, av någon skum anledning, eller för att varje minut är mer värd i sådana matcher.

..

När någon, inga namn nämnda, skulle hämta sin jacka i garderoben gjorde garderobsherren en ansats till att hjälpa vederbörande att ta på jackan. Det var nästan så att det utkristalliserades ett ERROR i pannan, varpå hon vände sig till Mary och utbrast:

-Herregud! En kille som vill klä PÅ mig!

..

Vidare fick jag flera anbud på det relationella planet igår. Jag vet inte om det kan ha haft att göra med att jag berättade om min familjs All-inclusive-semester som hägrar där respektive har bjudits med för dem som har. När det framgick att biljetterna redan var bokade sjönk intresset något kopiöst. Märkligt.

.. .. ..

För att återknyta till inledningen; hoppas det går bra för Pixbo och RBK up-north idag. Nedsläpp om en knapp timma.


tjipp!

Have you been to Sovjet eller!?

Ja, Caperio var luriga. Det gladde mitt lata och storhetsvansinnefientliga hjärta att höra om deras uppladdningar. Sedan skadade det inte att någon (hann inte notera vem) la två tunnlar på raken, den första mitt på plan, i de inledande minutrarna. Glädjande också att se vägvinnande frisyrer hos främst Måwe och Bron-Sundbom. Men AIK är ju inte helt rötna heller. Däremot svårt att vara luriga när de har så proffesionell framtoning. Svårt att skaka av sig den proffesionella framtoningen i en förening som AIK. Ond cirkel det där om man nu ska se det så. Lättare att sympatisera med ett lag som Caperio.

Och vet ni? Ramsin var kräksjuk! (utifallatt någon missade alla de 100 gångerna detta upprepades.)

Och testosteron var det inte brist på.

Med facit i hand så gjorde jag nog ändå ett klokt val i att ta en mysig hemmakväll. Det skulle tydligen vara cheerleaders i Lisebergshallen. Gulligt. Eller nåt. "för att få igång publiken" Lite skeptisk.

.. .. ..

"Massflykt hotar Boden"
Det tro fan. Vem vill vara granne med Nordpolen?

.. .. ..

Fastnade på MSN och tjötade med Mary Maple. Av någon anledning börjar vi alltid snacka engelska (I detta jävla land pumpas man ständigt av jänkarspråket. Vad är det för fel på Roskij!?). Helt klart kommer vi aldrig någonsin komma upp i samma nivå som
Veiron.

Mary hade, med en sänkt vinare i kroppen, djupa fundering kring varför aldrig tjejer gör sådana upphämtningar som Caperio gjorde ikväll (1-6 till 6-6). Avsaknaden av vinnarskalle hos väldigt många var mitt förslag. (Oj, jisses jag trodde inte ens jag kunde stava till det! ) Eller det kanske bara är jag. Men frågan tåls helt klart att tänka på, Mary. Känns inte som att matcher svänger så djävulskt i damsammanhang. Diskussionen kan få oanade dimensioner imorgon på afterworken.

.. .. ..

Nedklottrat på en av Humanistens (min skolas) toaletter:

Jesus loves you

I have an imaginary friend too.

tihi

Godnatt!Morgondagens i-landsproblem

Dilemma, kvartsfinal 3
Imorgon kommer AIK - Caperio visas på 24an. Det sägs att Caperio är jävligt luriga. Har aldrig sett dem. Då kanske det är på tiden? Gör man det valet får man dock vara beredd att genomlida T.Lundbergs tics och annat smaskens. Hade fan varit roligare att se lagens uppvärmningar än att höra de tafatta kommentatorerna. Orkar inte gnälla på dem igen, detta var sista gången. (tror jag)

Alternativet är att knalla ner till Liseberg och se Pixbo-Balrog. (För jag menar, det är absolut inte så att man kan ägna en ledig afton åt något annat än innebandy..?) Live är ändå alltid live. I Balrog spelar dessutom en av mina absoluta favoriter, Christian Hellström. Vissa ser man i deras blotta uppenbarelse att de är stjärnor, alternativt att de tror att de är det. Han är inte en av dem. En halvtanig, till synes totalt ofåfäng och anspråkslös medelålders karl är vad som når ögat. Och så är han ungefär hur lurig som helst på plan. Måhända har han sett sina bästa dagar. Kanske är det dumt att gå ner och gambla om det bara är denne Hellström jag sätter mitt hopp till. Pixbo är jag rätt trött på faktiskt. Dessutom vinner de säkert. Lite mer på spel i Stockholmsderbyt.

.. .. ..

Magazinet ordnade upp sitt misstag med spelarbetygen. Men nu undrar man ju så smått om rätt person verkligen har fått rätt betyg? Och vad spelar det för roll att de ändrar det flera dagar efteråt? Det är väl inte så att folk går in och kollar betygen ett halvår senare? Jo vänta nu, nu tyckte jag det kändes förbannat intressant att kika vad Kristofferson fick för betyg i den där matchen mot endre i november....? ääh.. Crap säger jag bara!

.. .. ..

Försök att få mig tillbaka
-Vet du? jag är släkt med Ola Salo.
-Nähe?
-Jo, ingift alltså.
-Det var som fan.
-Mm.. Tänkte att det kanske kunde locka dig tillbaka.
-???

.. .. ..

"Hört på stan"
-Jag tycker väldigt mycket om den här Doktor Pil.
-Haha.. men han heter ju inte Doktor Pil, han heter Doktor Fil!

Två till åren ordentligt gångna damer samtalar om Dr Phil. Det kan vara jävligt skoj att ha med gamla människor att göra. I somras hade jag ett nattjobb där jag åkte hem till diverse åldringar och vid ett av besöken hos Hulda, 85 (OBS! fingerat namn. Tystnadsplikten är iakttagen.) skulle jag bara se till så att allt stod rätt till. Hon råkade vakna till och undrade:

-Hur mycket är klockan?

varpå jag med min allra lenaste röst svarade:

-Den är kvart över fyra. Så du får njuta av de sista timmarna här.

NJUT AV DE SISTA TIMMARNA uppmanar man fan inte en dam som av olika anledningar har ca 3 tillsyner per natt! Det var ett snälla-skjut-mig-moment.

.. .. ..

Det var alles för idag.


Se upp för DVD-boxar!

DVD-boxar är ett fördärv. Sinnessjukt beroendeframkallande. Igår ägnades 6-7 timmar åt Desperate Hosewifes. Minst. När man kommer på sig själv med att säga "Bara ett till" då vet man att man sitter där i skiten.

.. .. ..

I väntan på nästa säsong beskådades förutom de desperata hemmafruarna under gårdagen Pixbo-Balrog. Efter många turer lyckades man pallra sig ut till Mölnlycke där det faktiskt var ganska bra med folk.
Får tacka för en trevlig match. Mest imponerad blev jag av Dahlerus, Böcker, Wendelstig, Camilla Nilsson och Zicko (som back). Måste även plusa Balrogs målvakt, mest för att hon kan ryska.(So I've heard.) Hade en icke ännu innebandyfrälst vän med mig.
 
-Johanna är du lika bra som dom här?
-I stort sett.

(ironi)

Efter matcher som Pixbo-Boden där nästan ingen lyckas imponera tänker man, hur jävla svårt skulle det egentligen behöva vara att platsa i elitserien? Men igår visades högre klass upp, skönt att se på något sätt.

Sen får ju Emma Arvidsson vara jävligt nöjd med en trea i betyg. Vill på intet sätt förringa hennes insats men en trea som anfallare kanske hon inte var värd med tanke på att hon var back. Otroligt pinsamt, innebandymagazinet. Ett förslag, hitta någon som på allvar är intresserad annars kan man väl likaväl skita i att betygsätta alla spelare. Jansson var tydligen back också? Tröttsamt.

.. .. ..

Nu bär det av till en liten sammankomst beträffande min framtid. Tråkigt att tänka på framtiden just nu. För att lite småpatetiskt(alternativt jättepatetiskt) citera en rad ur en av Nellys låttexter: Why do all good things come to an end? Känns lite så.

Fröken Furtado hade tydligen vägarna förbi Stockholm i helgen. Är bara lite bitter för att jag missade detta.

No friend of Gods

Var frisk som en nötkärna större delen av säsongen. Nu har jag haft både influensa och magsjuka inom loppet av en vecka. Gud kan inte ha ett särskilt gott öga till mig för tillfället. Hade det varit på den gamla goa Wrigstad-tiden så hade coach Holmberg sagt:

-Det är lika bra att vi avlivar dig.

Det svider lite extra att ligga hemma och lipa när jag vet att halva laget i detta nu sitter ner på Ferdinand och afterwork:ar. De är dock för gulliga, har fått SMS och klyft-MMS så det står härliga till. Känns nästan som att jag är på plats.

.. .. ..

Innebandysändning på 24:an igår med duon Lundberg-Lersbryggen som pausfåglar. Zappade efteråt över till "Hos Jihde" och kom att tänka på hans och Wikegårds show under fjolårets OS-hockey. Snacka om att lira i olika divisioner.

Silly får vänta

Anna Pohjanen har fått kicken från SVT. Det var fan inte en dag för tidigt. Det var ju välsignat att Svanberg kom på henne med att vara agent åt ett antal damspelare så han fick en ursäkt. Den konflikt som enligt SVT uppstod kan jag faktiskt inte förstå.  Men det är väl för att hennes ord överhuvudtaget inte väger så mycket in min värld. Jag har ju lite svårt för att acceptera att kvinnor "kvoteras" in för att det ska se bra ut ur jämställdhetssynpunkt men vissa gör det bättre än andra. Anna Pohjanen är inte en av dem. Hennes insats under VM förra sommaren var under all kritik. Jag tappade haken rätt rejält när jag hörde någonstans att hon hade haft en one-hit-wonder för några år sedan. Det är inte så att kvinnan besitter den allra mest briljanta karisman.

Ett klyftigt uttalande sprang jag på, på innebandy.se. Det var Pixbos damtränare, Daniel Hansson, som hade sagt att Camilla Nilsson skulle platsa i herreliten. Camilla Nilsson är verkligen jätteduktig, en av de allra bästa jag stött på men for gods sake, don't push it! Jag må låta som en antifeminist i detta inlägg men det är sån skillnad mellan dam- och herrinnebandy va.

.. .. ..

Enligt rykten kan tvåan i Göteborgstvåan komma att flyttas upp till division 1 pga ruljansen som blev då vi i Partille och Backadalen åkte ur. Just nu innehar Marstrands IBK andraplatsen i den serien och jag kan ärligt säga att jag tror att vi skulle slå dem med tvåsiffrigt sju dagar i veckan. Minst. Men, nänä. Jag är inte bitter.

Vi hade ett internt spelarmöte i afton. Fan vad jag uppskattar dessa brudar. Dessvärre är vi ganska heta på transfermarknaden nu. En splittring kommer det bli för vissa har redan valt att lägga klubban på hyllan, andra att lämna. Vi ska se till att göra en riktigt fin insats i Kungshus cup i april i alla fall och visa alla andra lag vilken kapacitet vi egentligen har.

Eftersom ens nära och kära i hög grad kommer vara aktuella i Silly fegar jag ur lite med att kommentera rykten tills vidare.

.. .. ..

Uppskattar att Zlatan är tillbaka. Hur han än beter sig, vilket jag inte tror att svenska folket egentligen verkligen vet någonting om, så är han grym. Sverige har inte direkt lirare att gödsla med.
Uppskattar att Ronaldinho ryktas vara på väg till Milan. Han kanske skulle kunna få igång Pippo en sista gång innan denne går i pension. Hemska tanke men ibland måste man inse att var sak har sin tid.
Abramovitj skiljer sig. Läge att lägga in en stöt? En ordnad ekonomi är icke att förakta.

.. .. ..

Har på senaste tiden fått lite cred för mitt skrivande från olika håll. Superstjärnan Hermine Dahlerus och den rutinerade bloggaren Johan Sjöstrand har skrivit några fina rader. Tack!

Den till åren gångna...

Bevis på att jag börjar bli gammal 1
Vaknade härom morgonen av en djävulsk smärta bakom bakersta tanden.
När jag sedan träffade några vänner och berättade för dem att jag hade fått världens sjukaste förkylningsblåsa så ville de beskåda denna.
-Johanna det där är ingen blåsa, det är en visdomstand.

Bevis på att jag börjar gammal 2
Efter degraderingen till div.2 har undertecknad blivit kontaktad av ett antal klubbar. En av dessa motiverade sitt intresse enligt följande:
-Vi har så ungt och talangfullt lag, vi behöver lite mera rutin. (syftning på mig då bl.a.)

För övrigt florerar rykten så det står härliga till i den pågående Silly Season. Inom kort kan ett axplock av vad jag snappat upp komma att publiceras. Stay tuned.

.. .. ..

Vad var det jag sa om The Ark? Har för mig att jag talade i termer som utskåpning och jordskredsseger. Det är inte annat än att man slår sig lite för bröstet nu.

Utvik

Det var det där med roliga namn. Jag sprang i all hast förbi en hög med realiserade pocketböcker och min blick råkade fastna på en bok av Magnus Utvik. Utvik.

.. .. ..
 
Silly Season är redan i startgroparna. Inte ens en vecka har gått sedan serieavslutningen för oss vanliga dödliga men ändå börjar folk nu rusta inför kommande säsong. Jag hade nog också orkat bry mig om det inte var för den lilla detaljen att vi åkte ur och jag är sjukt besviken. Fortsätter att förneka det för mig själv så smått.

.. .. ..

Vad mycket roligt det finns att se på TV på vardagsförmiddagarna för de stackare som är hemma och är sjuka. TV-shop och liknande varvas med Oprah, Ricki Lake, bedrövliga serier och annan dynga. Hade man inte huvudvärk innan så fick man det när man slog på televisionsapparaten.

.. .. ..

Det finns ett gott gäng nere i Mölndal, jag brukar kalla dem kollektivet. De bor liksom i ett kollektiv på sätt och vis. När man är där:
-äter man alltid tills man måste knäppa upp byxorna såvida man inte redan har lånat de mjukisbyxor som erbjuds  vid anländandet.
-kan man prata om precis vad som helst.
-blir närvarande smått förbannade om man kommer dit sminkad utan anledning.
Kort och gott, mycket avslappnad stämning. I like.

Ny vår - ny layout

...

The Flu

Det finns betydligt roligare saker att ligga hemma med än flunsan. Under gårdagen saknade jag för första gången på ett års tid sambolivet på allvar. (Det är inte lätt att få sockerbegäret tillfredsstält när man knappt orkar stå på benen, än mindre kila iväg till affären och köpa tycka-synd-om-sig-själv-varor.) När man dessutom försöker vara Allan Ballan och äta så lite tabletter som möjligt blir man till slut jävligt ynklig när ens kroppstemperatur åker bergochdalbana.

Denna flunsa kommer antagligen leda till en grav underprestation på morgondagens grammatiktenta men vad gör det om hundra år?

I afton är det dags för (kris)möte med laget, jag lär icke vara närvarande. Det hade varit intressant att höra vad klubben har att säga inför kommande säsong för det lär nog krävas ett och annat tag med hårdhandskarna för att få samtliga, inklusive mig, att känna att det är ok med ett år i tvåan. Själv är jag nog inne i ett förnekelsestadium för tillfället men när verkligheten kommer ikapp så vet jag att jag inte kommer tycka att det är ok att spela i division 2.  

.. .. ..

Champions league
Mancinis mål för Roma var gudomligt. Snacka om teknik och balans. Totti hade dessförinnan gjort ett hyfsat snyggt nickmål. Jag är inget jättefan av nickmål men Totti lämnar en sällan oberörd. När han sedvanligt stoppade tummen i munnen och rusade iväg mot publiken satt man med en stilla önskan om att det var man själv som var mor till hans barn.   

.. .. ..

Beach 2007
Under innebandysäsongen har man fått det där med träning lite gratis. Tyvärr är det nu när säsongen är slut som man börjar bäva inför bikinisäsongen. Jag är tydligen inte
ensam.

Ont i håret

När Linköping entrade planen i sitt reservställ kunde vi konstatera att vi redan på förhand hade vunnit en "match i matchen" (snyggast). De såg för taskiga ut. Inte för att vi känner oss überfräscha i våra stora vita tält till reservtröjor men illgrönt är sådär asså.

Matchen vann vi, den också, med 3-1. Kortvarig lycka.

Efter slutsignalen fick vi veta att Vänersborg ledde mot Västerås med 5-3. Fy fan vad surt.
Men så började ändå VIB krypa närmre. 5-4. Och 5-5 med omkring 6 minuter kvar. Hoppet steg, för det skulle ju ha räckt med oavgjort. Men så kom kallduschen två minuter från slutet. 6-5 till Vänersborg och hejsan hoppsan så förpassade de oss ner i division 2. Jag ska inte ens göra en ansats till att yttra mig om hur jag känner inför detta faktum.

Lita aldrig på en Västeråsare.

Jävligt bittert att det till slut hänger på ett mål men det var egentligen inte gårdagens resultat som var de avgörande.

.. .. ..

J'ai mal aux cheveux. Jag är bakis.
Ordagrann betydelse: Jag har ont i håret.

Antagligen blir det återhämtning nere i Lisebergshallen.
Pixbos damer tar sig an Boden.

Boden var det enda lag jag lyckades göra mål på under min elitseriesejour. och vilket mål sen! Tror det var Maria Andersson som la upp en långboll mot kassen och jag gick in i en duell med målvakten, bollen studsade på min fot och rullade in i mål. Det var, om jag inte minns fel, ett ganska viktigt mål också så jag blev väl ingen favorit bland Bodenspelarna och de ca 700 (!) på läktarna. Men vad skulle jag göra då? Springa till domaren och erkänna att jag sparkade in den? Domarna frågade i efterföljande periodpaus Zickan hur det där målet egentligen gick till. --Fråga henne själv.
-Tian, gick den på foten in eller?
Tystnad.
-Nä (uppenbar lögn)
Hade jag bara varit lite mer insatt i reglerna så hade jag inte ens behövt försöka ljuga för de kunde ju inte i det skedet döma bort målet. Zicko bara flinade.

Ett annat ögonblick jag minns från den resan var när jag vaknade av att bussen (ja, vi åkte buss dit.) stannade. Mörbultad som jag var och medveten om att jag var långt åt helvete upp i landet tittade jag ut, och det första jag såg var en skylt där det stod: Välkommen till Nordpolen
Åh Herregud, tänkte jag. Det visade sig sedan vara Bodens badhus.   


Efter dammatchen spelar herrarna mot Jönköping. Varför inte köra en heldag innebandy liksom? Det är ju inte så att man är i stånd till så mycket annat ändå.

.. .. ..

Älvstranden klamrade sig kvar i södra på bekostnad av Backadalen efter vinst mot Surte.

RBK - Grattis. Och, jag menar det, lycka till. Hade varit jätteskoj med två göteborgslag i elitserien. Men KAIS är tunga så det blir till att lägga in ett par extra växlar.

.. .. ..

Sanna - Suck.
Sonja - Vackert.

Dagen före domedagen

-Grettan det där du skrev om Anja Pärson och Tina Nordlud.
-Ja?
-Det är sant!
-Nähe?
-Jo det stod i Se&Hör.

Det var det där med att inte tro på allt man läser, Hagel

... .. ..

Imorgon ca 15.00 står det klart om det blir Sunnanå, Vänersborg eller vi som får förnyat kontrakt i div.1. Spänningen är i det närmaste olidlig. Västerås och KAIS, please, sköt nu era kort rätt. Det ska ju inte behöva vara några dimmor. Jag är mest orolig för hur Västerås ska fixa detta, men ni behöver bara se till att Vänersborg inte får mer än en pinne med sig från den fighten, ska det behöva vara så jävla mycket begärt av "seriens formstarkaste lag" anfört av en bagge? 

Det gäller nu att alla laddar ordentligt. Själv ska jag börja dagen fint med en liten fonetiktentamen. Denna gör för övrigt att jag får en alldeles förtjusande fredagskväll. Men vad är väl en bal på slottet?

.. .. ..
 
Andra chansen kommer lite lätt i skymundan nu va. Är lite halvsur över upplägget, dels för att det gör att några bra bidrag försvinner på vägen och dels för att det är upplagt för att dra in så mycket deg som möjligt. Vart är denna värld på väg?

Forza Uggla, säger jag. Tyvärr lär han ryka redan i första omgången pga av att Nanne är så folkkär (och eller att hon får hutlöst mycket sympatiröster).
 
.. .. ..

Fonetik var det ja. Hej och hå.