Stå, sitta och ligga

Det ligger en avhandling bredvid mig om de svenska positionsverben stå, sitta och ligga och deras motsvarighet i franska och skriker efter att bli läst. Låter det inte smarrigt? Det är så det vattnas i munnen på mig. Jag kan knappt sitta still. Det spritter i hela kroppen. Otroligt att jag sitter här och smattrar istället för att sätta tänderna i det och riktigt känna in det ljuvliga innehållet.
Nä nu kan jag bara inte hålla mig längre.


Taskig tajming

-Vet du vad du har Hedlund? Taskig tajming.
Vad annat kan man säga när man åker förbi Liseberg som för några månader sedan badade i ljusutsmyckningar för att påkalla julstämning. Inte förrän nu när mars månad snart är till ända lägger sig snön och ramar in områdena i och kring parken likt ett idylliskt vykort. Beklagligt.

Erik Edmans knäproblem hade kunnat inträffa lite lämpligare i tiden. Inte nog med att han är en av Sveriges bästa försvarsspelare, han är även en av dem man helst betraktar ur det där andra mer djuriska perspektivet. EM blir en försvarsklippa och en pudding kort. Illa för Schweden, bra för Ryssland.

Soumilajnen invaderar nyllet. Somliga säger att hastiga väderomslag och stress framkallar sådant. Hursomhelst är det aldrig lämpligt läge.

Kvällen har varit lite låg. Inte den sedvanliga festliga stämningen. Deppet torde kunna hänvisas till just taskig tajming och vad gör Karin då om inte strikar fullständigt:

-Men imorgon Johanna då ska vi ju prova bikini!

YES... .. ..


Caperio Täby

När matchuret börjar ticka upp emot 20 och man har släppt ett par bollar för mycket i röva finns en tendens att lag plockar sin keeper. Sedan finns det en tendens att ledande laget istället lyckas norpa åt sig bollen och skicka in den i tom bur.

"Mata in bollar mot kassen. Mycket trafik framför mål för att skymma och styra och så är vi jävligt heta på returerna nu."

Har vi hört den förut?

Frågan är bara om det finns något lag som lyckas med de där klyschorna så bra som Täby. Statistik på spel 6 mot 5, någon?

Tobias Johanssons arbetskapacitet.  
Linus Jämtdals kyla.
Täbys totala dominans i sudden.

Så ja.


På kommentatorsplats fanns någon som hade ungefär samma medryckande ton i rösten som en annan hade under det drama som jag och mina kamrater spelade upp för släkt och vänner under konfirmationen för lite drygt åtta år sedan. Min rollkaraktär var Rakel och låt oss säga att succén aldrig riktigt blev av.

Lärljunge kommer rusandes in i kyrkan och vrålar i extas:

-Han lever! Han lever!

Herren Jesus hade uppstått och visst verkade Sampe trovärdig i sin tolkning av den lycklige lärljungen. Nu skulle Rakel tagga till och svara.

-Nä vad säger du? Är det sant?

Det gick väl sisådär. Fick aldrig till engagemanget i den, min enda replik och lade sedermera skådespelarkarriären på hyllan.


.. .. ..


Pixbo X 2 ger ytterligare ett gäng möjligheter att se innebandy live. Bara att gilla.


.. .. ..

Säger väl så dåra...

Joyeuses Pâques

Short-message-service 2008-03-20 20:19

3-5 :-) praktsjälvmål i öppen av p nilsson.. Haha


Hade det inte varit för sällskapets fullständiga avsaknad av innebandyintresse hade jag klingat i glaset rest mig upp och utbringat en högtidlig skål för att fira hjältarnas insats i Uppsala. 

Sedan har jag en viss förkärlek till box-play-mål. Under den del av karriären då jag ansågs lite snabb blev jag glad när någon i laget fick krypa till botbänken bara för att jag då kunde lägga mig däruppe på sniken och fiska. Ja, man var nog i stort sett som Svensson  och Hagberg i Täby. Typ.

På måndag sitter man så bänkad va.Vad beträffar damernas slutspel, unnar jag verkligen genomtrevliga KAIS/Mora alla framgångar.


.. .. ..

Efter besök hos optikern konstaterades att synen tagit ytterligare några stadiga kliv mot det sämre. Härligt. Vidare drogs ett jiddrande igång om att jag kanske borde byta linssort till några som "andades" lite bättre. Det skulle kosta lite mer men det skulle det "garanterat vara värt" sa hon så där käckt säljande. Eftersom man har ett visst intresse av att nyttja sina blå ett tag till tackade man så klart ja till att prova Air-optix trots att de andra ändå fungerat helt problemfritt.

Då har jag en sak att säga förutom att jag måste såga spex-x:et på platsen där naturligtvis cs skulle varit.

Air optix är de överlägset sämsta linserna jag någonsin haft. Köp inte dem.

Visualisera gärna en bild här där jag kastar de värdelösa linserna i en tunna i sann Plus-Sverker-anda.


(I en tid då bloggar beskylls för att innehålla smygreklam kör jag en liten antireklamkampanj.)


.. .. ..


För cirka 2000 år sedan sattes en törnekrona på en man som utgav sig för att vara lite mer än andra. Sedan spikades han upp på ett kors där han fick hänga tills hans sista hjärtslag var räknade. Grymhet. En lavett hade väl kunnat ha räckt?

Nu fick vi ju ändå en anledning att putta in lite ack-så-välkomna röda dagar i kalendern, måla ägg och klä ut oss till små häxliknande varelser. Aldrig fel.
Kom att tänka på en finurlig grej Olle Pn gjorde. Olle Pn var min fransklärare på högstadiet. Olle Pn var så gammal att han kallade mig vid min mors förnamn vid ett tillfälle för han hade undervisat henne också ca 30 år tidigare. Pn kallade vi honom helt enkelt för att det stod i schemat som en förkortning av hans efternamn. Av integritetssjäl väljer jag att inte publicera det här.
 
I slutet av sista lektionen före ett påsklov bad han oss att dra isär bänkarna och slå igen alla böcker. Han tog sedan fram en bunt papper som han började dela ut, framsidan nedåt. Vi fick inte vända förrän han sa till. Under tiden hade betygshetsande pubertala elever hunnit börja svettas och deras puls hade helt klart nåt upp till provfrekvens.

-Då kör vi igång.

Alla elever vände på bladen och möttes av följande ord:

Joyeuses Pâques!

Det ilade till i ryggraden. Vad i jisse namn betydde dessa ord och hur i all sin dar skulle detta lösas? En efter en tittade eleverna upp mot Olle Pn som inte rörde en min.  Men det dröjde inte många sekunder innan han brast ut i ett smålurigt leende. Man kunde riktigt se hur nöjd han var över sprattet han just spelat oss. 

-Glad Påsk på er.

Sedan sist

Täby har knappat in på Strovreta. Ramsin + slutspel = sant. Måtte Hagberg bli fit snart igen, Täby blir så mycket mer sevärda med den mannen på banan.

Dalen gjorde hundramilsresande rävar till åtlöje på hemmaplan. Gillar Dalen men när jag tidigar under dagen knatade förbi Liseberg slogs jag av att morgondagens match kan vara den sista som spelas där för säsongen. Borde självfallet vara på plats vid detta kanske sista innebandyhappening inkluderande män men nu vankas en grandios familjefest up-north samtidigt. Om familjen kunde checka ib-agendan innan planeringen sätts igång. Nåja.

Var två millimeter från att åka på en snyting efter att jag vid ställningen 3-0 till Balrog avrått någon från att spela på Warbergseger. Underdog- och sensationslovern i mig ville väl ha en skräll så innerligt att hon faktiskt trodde på det. Förlåt då för helvete. För övrigt verkar live-betting vara grymt. Borde börja.

Partille-Tygriket började just. Sani har redan spräckt nollan. Om hon dessutom kunde ge fan i att spräcka sin fotbollskarriär i Mossens BK så kanske jag hade vågat mig på ett appearance? Kom igen nu för katten Klinga. Jajemen där kom även tvåan från Maggs. Vad gör jag hemma? Borde vara och kolla.

Nä om jag tänker efter borde jag verkligen vara i Ale Gymnasium. Men...

SMS1: Tjena hur gick dejten? Ska du träna idag?
svar: Den gick bra! Jag är kär! :-) han är så jävla snygg. Nä jag ska inte träna, jag jobbar. Sorry.

Jodå så att. Lyx-skjutsen körd och tapp i ens singel-entourage. Förbannat. Går vidare till första back-up.

SMS2: Tja, kan jag åka med dig idag? Johanna
svar: det hade du jättegärna fått göra men jag ligger på stranden i lanzarote och dricker sangria.

Ok that's it! Mysig hemmakväll ikväll.

Fröken skolkar. Snyggt.

.. .. ..

Perelli glittrade, glimmade, showade och gnolade sig till Belgrad. Sällan har ett schlagerslutspel haft så tafflig bevakning av undertecknad. Oförklarligt och helt klart skärpning till kommande år. Med tanke på vad som sipprade ner i strupen i lördags kväll är man väl kanske inte heller helt rätt person att gå in och göra den mest klockrena analysen men någonstans i dimman vill jag minnas att jag önskade Skåne till Danmark, BWO-Martin till chattan, kroppsbyte på mig och Perelli och en packe snusnäsdukar till Sanna. Känslosamt - javisst, men även med ett något suddigt seende öga kändes det som att de där tårarna var lite over-kill.

Idol-Måns och A-teens-Marie.
Idol-Amanda och Idol-Daniel.

Där ja. Frånsett det förbannade tomtevädret som också kallas snö verkar våren vara på väg.

Jag hatar snö. Djupt och innerligt. Från botten av mitt hjärta.

Sa jag att jag ska till Sälen om två veckor?

Nä inte för snöns skull.


.. .. ..

In på IDA och ser att någon Anna Bredin i Tygriket turat in en strumprullare. Kom igen nu PIB.

Igång

Även jag har retat mig på all uppmärksamhet kring Jihde.

"Visst att han är bra men så jävla bra är han inte. Han springer ju som en kärring."

Men när man ser det hat som fullkomligt blixtrar mot honom från vissa håll (läs i Falun) blir man mörkrädd.

1. Han har förmodligen inte bett om att bli innebandyns affischnamn.
2. Han hanterar ändå sin position föredömligt.
3. Han verkar vara en go gubbe från Småland.

Trots att AIK är långt ifrån mina favoriter var det ändå lite fint att han fick avgöra.

Sn kan man undra om Kranberg var medveten om att det han gjorde mot Johansson fångades otroligt fint i live-sändningen. Höll Falun som segrare i skogshuggarfajten men efter den sänkningen vetifan. Det övergår mitt förstånd att man kan tänka på att mangla ner motståndare samtidigt som man är på väg in för att fira en slutspelsseger.


Tydligen lite bråkstakeri och utdelade kort nere i Liseberg också. Slutspelet verkar vara igång.Kul att soumilajnen tryckte dit Täby.

NOT.  Bättre lycka i Tibble.

.. .. ..

Matchen mot Partille igårkväll vanns med 8-3. Inte mycket att orda om. Det är något visst med att möta sitt gamla lag. Lite som att springa på ett gammalt ex. Även om otroligt många ansikten i PIB för mig är rätt obekanta och även om man alltid vill göra mål och vinna matchen är glädjen ändå inte fullständig. Låt oss nu inte bli alltför djupa gällande en B-lagsmatch.

All lycka önskas nu PIB i kvalet. Inte lika mycket spänning nu efter att koalitionen med Älvstranden är genomklubbad i och för sig. Förväntar mig ändå att Üll håller mig uppdaterad via sin briljanta blogg om inte annat.

Fick för övrigt höra talas om en potentiell hemmaarena. Intressant, oväntat och framför allt jävligt spexigt.

Tillbaka till själva matchen en kortis. Kan inte annat än att gå loss i en tokhyllning på Jonnas insats som back. Jonna Leek, även i Varberg kallad "Jonna Liiiik", övertygar allt mer som försvarsklippa. Inte fel att sitta inne på hennes offensiva kvalitéer där bak.

.. .. ..

Hade zappat in Debatt på ettan medan MSN entrades. "Blondinbella" och Ebba Von Sydow satt och försvarade sina hysteriskt konsumtionsinriktade bloggar fram tills ämnet byttes mot en diskussion om Irak. En vän föreslog att de båda blondinerna skulle medverka även i den debatten. Hade kunnat bli underhållning på hög nivå det.

.. .. ..


Skridskovirtuosen har idag påbörjat sitt 26:e levnadsår. Grattis brusch.Blatte it is

-Ey! Va heter du i efternamn?
-Gratjova.
-Är du serb?
-Nä, r....
-Bosnier?
-Nä, ry....
-Är du inte jugoslav?
-Nä jag är halvryss.
-Fan ja visste du va blatte! Ey du om dom snacka, säg ba till ja kasta ut dom.

Schysst å så

När jag är ute på diverse vikariat är vanligaste frågan

-Hur gammal är du?
 
Jag antar att jag inte ser lastgammal ut och har viss försteålse för deras nyfikenhet. Den näst mest frekvent poppade frågan är sedan utan tvekan:

-Har du pojkvän?

Ibland brukar jag dra till med något förnuligt svar, lite klämkäckt sådär, men idag fanns verkligen inte orken.

-Näpp.
-Varför inte det?
-Jadu, säg det!
-Men asså... du är ju... schysst å så.


"Schysst å så"

Skön där.
Annat kan man säga om vissa i de lärarkårer som man också stöter på i personal- och arbetsrum. Klart att det finns både bra och dåliga "gubbar" på varje ställe men det går nog inte komma till en enda skola där det inte finns någon som utsänder skeptisism vid ens ankomst. Deras ansiktsuttryck visar med vidrig tydlighet att de undrar vad i hela fridens dar den där lilla flicksnärtan gör på deras arbetslplats. Inte kan väl en ung kvinna kunna någonting! Näj näj så att'ee... Jonas, 35 med lätt skäggstubb och begynnande flint hade förmodligen blivit bemött likadant.


Värsta exemplet kan vi hämta två år tillbaka. Visst att jag var 20, bara barnet, men en man, låt oss kalla honom Ulf, tog priset. Ulf var fruktansvärt arrogant i sitt bemötande och verkade tro att jag fullständigt saknade förmågan att följa den enklaste instruktion. Inte det minsta lilla knyst yppades från honom såvida det inte var absolut nödvändigt. För min del kunde det lika gärna kvitta, jag skulle inte få ut något av att samtala med honom ändå.

En vecka förflöt i samma stil. Sedan råkade Ulf höra en konversation mellan mig och någon av hans något mer sympatiska kollegor. Konversationen handlade om matematik på Chalmers där jag pluggade då det begav sig. Plötsligt lade han sig i - detta var ju trots allt hans bord det här med matte, obestridligen prestigeämnet nummer 1 - och intresserade sig för vad jag hade att säga. Från den stunden gick det tydligen att prata med mig.Följden av upplevelser som dessa blir att man istället för att kasta sig in i någon konversation på lärarrummet sysselsätter sig med att lusläsa varenda rad som går att komma över. Det är kruttorra veckomagasin från lärarnas riksförbund, rapporter från skolkonferenser, handlingsplaner mot mobbing och så förstås GP.

GP-tvåan är lite av en sockerbit som man gärna suger lite extra på. Studerar varje tabell noggrannt, kollar målskyttar o.s.v. När man börjar känna igen namnen i Kungälv HK dam, kan man kanske börja ifrågasätta hur det står till. Idag blev det, i brist på annat, fördjupande i Frölunda Indians, vilka jag egentligen inte ger en råttas röv för. Ett journalistess hade liknat en av Frölundas motståndare vid en sekt. Det gamla tricket.

.. .. ..

-Vi har TV-match på söndag. Jag måste sola. Jag har lite brun-utan-sol i och för sig. Sen har ju faktiskt vi ganska långa shorts.

Hellre snygg än bra?

.. .. ..

B-match mot PIB imorgon. Skönt att man inte har rört en fena sedan Södra Dal för snart två veckor sedan. Bättrat på den redan finfina uthålligheten.

.. .. ..

Så var slutspelet igång. Lite dålig taggning än så länge. Vänta bara.

.. .. ..

Facebook har en tendens att ställa till det. En väns sinne gick från gott å glatt till mediokert när det annonserades att en karlslok numera är "in a relationship". En annan vän funderade på att gå ur Facebook för att han inte kunnat säga nej till att ingå i "a relationship" och det sedan helt sonika basunerades ut till alla vänner när de loggade in, vilket han inte var helt till freds med.

Sedan har vi det här med poke-funktionen. Jag pokade hej-vilt, utan den minsta eftertanke fram tills någon menade att det var det flörtigaste man kunde göra. Här gick jag omkring utan att lägga någon som helst värdering i en poke.

Vilka problem tekniken bär med sig.

.. .. ..

Dagens SMS:

"Skräll att en skallig **** från ****norge är brittälskare."


För att summera...

Det har varit en många vinnares helg.

-Många överlyckliga svenska mästare har korats under Innebandyfesten. Det är tydligen i Hässelby man ska sätta sina kids för innebandyskolning. Åtminstone om man avlat fram grabbar. Två SM-guld är imponerande.

-IFK Kungälv fyllde så att säga i de sista formaliteterna i elitseriekontraktet. Det var innedebut för mig uppe på forna Jennylund och Frillesås såg så där härligt inspirerade ut och släppte bara 11 bollar. Gissar att bror & co sitter uppsnoffsade i både den ena och andra sortens rus i detta nu.

-Balrog knep sista platsen på bekostnad av Helsingborg och Jönköping.

-Sibel skönsjöng och Nordman rökhostade sig till final.Jag är nöjd.


Reflexion
-Det är jävligt mycket just nu.

How to kill a wednesday evening

Planen var att stanna hemma och få till de sista bitarna i kureringen av denna förkylningsomgång. Ingen innebandyträning alltså.

 Så börjar det väsnas i mobilen och plötsligt har det infunnit sig ett hiskeligt sug efter att åka till SAAB-metropolen Trollhättan. Eftersom man är en ganska driftig och målmedveten kvinna ordnar man givetvis ett stillande av detta sug och sitter framåt femsnåret fastspänd i rallykalles åk, riktning norrut på riksväg 45. För övrigt Sveriges kanske tråkigaste väg.

Börjar ana oråd i Skepplandatrakten. Småsmattrande övergår till storsmattrande och slutligen till singlande flingor från skyn. Att den utlovade snöstormen faktiskt skulle anlända var något jag iskallt räknat bort. Herregud, jag hade ju övervägt in i det sista att köra ballerinapjuxpremiär i skolan tidigare under dagen.

Vid så kraftigt snöfall som i dagens bandymatch, blir lagen så illa tvungna att förlita sig till långbollar, det går nämligen förflytta bollfanskapet längs med isen. Kungälv som till största del består av finlirare är givetvis brända på förhand under sådana förhållanden och säsongens allra första torsk är ett faktum. Ska men göra något, exempelvis förlora, så kan man lika gärna göra det ordentligt. 5-0 rätt i arslet, bara ta det. Flikar återigen in min tacksamhet över att jag valt en icke väderberoende sport.

Passande för de tre herrarna i svartvitt att det snöade idag, det är nämligen då deras transportmedel - släden- fungerar som bäst. Fin hjälp hade de också av nissarna på läktaren ikväll. Ibland kan man sannerligen förundras över hur vuxna människor beter sig.

Hade varit önskvärt att vara lite mer bightig där bak en kväll som denna för jag tror min själ att jag höll på att frysa rôva av mig.

Väl investerad/e tid och pengar alltså. Friskare blev man förmodligen också. Ja, jo man gick säkerligen mycket plus i det stora hela, när man tänker efter.

Ändå går snacket om att styra färden mot Karlstad på freitag. Man vill ju vara på plats om det finns en möjlighet till att elitseriebiljetten grejas. Det är något visst med matcher som är sådär härligt betydelsefulla va. Man får liksom känna att man lever. Kan dock vara läge att lyssna på och faktiskt ta till sig det Tone säger innan ett beslut fattas denna gången.
Yeah Yeah


STEK - DEK

STEK

1. IFK Kungälv - Gripen ikväll. Avancemanget kan säkras. Lycka till Brusch aka "Snabbast i Sverige".
2. Blå himmel.
3. Flow i letandet efter litteratur till uppsatsen*.
4. Firar idag två år.

DEK

1. Milan ute ur CL. Det bär mig emot att länka men ändå en småfyndig artikel om
detta.
2. Intensiteten i Balrog - Täby. Jämförbar med division 2. Dam.
3. Innebandysäsongen över frånsett B-fajter. Stort tomrum.
4. Nattligt hostande.*skall handla om elevers användande av underordnande konjunktioner för den som möjligen är intresserad.

Suck och stön

Ibland blir jag bara så trött.

Ok att Sharapova kanske lockar ett antal kåta gubbar extra till matcherna genom att stöna men kan någon på allvar tro att en
nioåring har sådana avsikter?


Hade en nioårig kille blivit avstängd?

Jag ska inte påstå att jag hänger med i tennisens stöndebatt men jag kan dock inte minnas en enda gång som diskussioner förts kring de ljud herrspelarna ger ifrån sig under match.

Suck.

På tal om att inte kunna gå i högklackat...


13 cm

Efter att ha utsatt en halvkrank kropp för ansträngning under gårdagen var väl inte hjärtat i allra bästa form. Inte blev det heller bättre efter den mest spännande bandymatch jag sett sedan juniorderbyna Nässjö och Vetlanda emellan sent 90-, tidigt 2000-tal.

Kungälv blev en bröback kort tidigt i matchen och det skiftade väl inte i de mest färggranna kulörer för de blårödas del med tio man på isen. Underläge 3-0 och Trollhättans stolthet, Gripen, såg starkare ut.

Men inte heller ikväll skulle Kungälvs formidabla segersvit brytas. De tog sig samman, vände och vann till slut med 6-4. Publiken, mig inlkluderad, var i extas. Nu är det hela trettio matcher sedan någon rådde på IFK och det stinker Elitserie lång väg.

Forza Kungälv olé olé...

.. .. ..

Jo jag stannade ju till vid Lisebergshallen en stund tidigare idag också. Två av Sveriges bästa damlag möttes tydligen. Det jag minns var ett par hyfsade IKSU-kassar, godkända insatser av Silva och Simonsson samt att jag satt och undrade hur det gick mellan Mullsjö och Älvstranden.

Mullsjö drog visst längsta strået och håller till i superduperligan nästkommande säsong. Mullsjö Allmänna Idrottssällskap. Kan inte undvika att tänka lite sekt när jag hör namnet men unnar dem inte desto mindre platsen även om Partille-Älvstrandensatsningen hade blivit ungefär hundra gånger mer intressant om Piraterna hade gått upp. Sedan blir väl Mullsjö Kommun ganska tvungen att hosta fram en ny hall för Gunnarsbo kan väl rimligtvis inte på något sätt få dispens för att användas i SSL?

Jodå, nädå så'attee.. Det blir nog bra.

.. .. ..

Igår lirade
Grunden Bois i Ale Gymnasium. Det var en internmatch på 2 x ca 5min som pågick i våra periodpauser. Jag hade bara äran att se deras inmarsch då eftersom det finns en viss tradition av att infinna sig i omklädningsrummet i periodpauserna. Lite synd kan tyckas då somliga menade att den matchen hade högre underhållningsvärde än vår. Säga vad man vill om sådana uttalanden men den glädje som dessa lirare uppvisar lär värma den kallaste människa.

Idag var de på plats i Liseberg och således fick jag också se dem in action. Helt jävla underbara lirare.

Surte skulle visst ha varit de som bokade in dem först. När så Pixbo hade ringt och frågat om de hade lust att spela idag också hade de tvekat lite. De visste inte om de skulle orka spela två matcher på en och samma helg.

Stort av dem att ställa upp och sprida glädje och värme. Äkta.

.. .. ..

Angående Melodifestivalen har jag ett antal frågor.

1. Vad i hela fridens dar har Bengtzing gjort med sitt hår?
2. Hur lyckas Perelli gå lika obehindrat i 13cm höga klackar som en annan gör i sneakers?
3. Hur många timmar har Perelli spenderat på gymmet de senaste månaderna?
4. Skulle någon kunna luska fram numret till Sibels sång-coach? Hade kunnat döda för att ha hennes pipa.

.. .. ..

Dimitrij Medvedev nu då. Det talas om korruption och valfusk. Finns förmodligen ingen annanstans i världen...

.. .. ..

Imorgon har demonerna från Botkyrka/Södertälje den berömda kniven på strupen. Hade gärna sett dem på slutspelsplats då sista omgången är avklarad men frågan är om det är värt tappade Caperiopinnar. Låt oss, hur som helst, hoppas på en sevärd match!


-Knock! knock!
-Who's there?
-Me. I kill you!


Sport. Bara sport.

Före match i omklädningsrummet:

Larsson: Dom har bra backar.
Coach: Dom har bra backar ja.
Larsson: Dom har bra forwards också.
Coach: Dom är ett bra lag helt enkelt.


Dessutom var det nästan så att man kunde ta på deras goda och helt berättigade självförtroende. 7-2 och serieguldet till Skåne.

Stora gratulationer till Södra Dal.

Vips var vi nerknuffade på sjätteplats också. Rackarns.Det var den säsongen det. Tomhet.En mer matig summering är att vänta. Det har ju blivit en och annan smaskighet under resans gång... .. ..Lisebergshallen om ganska exakt en timma. Pixbo mot de vältränade mastodontkvinnorna från Umeå. Några av rävarna var lite oväntat på plats på Skarpe Nord i fredags. Snacket gick om att ge kungälvsklacken "Skarpa Gubbar" friplåtar till IKSU-matchen för att liva upp stämningen i annars ganska stendöda Lisebergshallen. Dessvärre tror jag Skarpa Gubbar har fullt upp med att tagga inför kvällens drabbning mot Gripen.


Ja för ikväll kan Kungälv ta ett stort steg mot Elitserien. Gripen ska tydligen också ha ett helvetiskt support i form av "Yellow Front". Ryktas om rekordpublik på Skarpe nu när även vädret ser ut att vara på bandyns sida.

Jag är tacksam att jag inte ägnar mina fritidstimmar åt en sport som är så kraftigt beroende av vädret.Sport. Bara sport. I like.På återhörande inom kort.