Don't drink and dial

Javisst, jag lever och frodas.

Igår hade jag och två av mina juveler, Mary & Maggs, tänkt insupa den beryktade atmosfären vid invigningen av världens största ungdomsturnering. Long time, no see, så först flanerade vi i godan ro inne i stadskärnan, avlämnade diverse lägesrapporter och så vidare. Jag meddelade att jag trodde att jag höll på att bli vuxen, då jag vid upprepade tillfällen den senaste tiden inte haft tillräckligt med ungdomlig entusiasm för att fullfölja sliriga krogkvällar, utan istället sansat åkt hem strax efter midnatt. Det argumentet föll dock ganska kraftigt när jag vidare berättade om hur jag hunnit leva jävel i telefonboken under lördagsnatten, while still awake. Mary är ju en klok människa, ja lite av en förebild. Givetvis kom hon med ett gott råd:

-Don't drink and dial.

Borde vara enkelt.

Fick även veta att Challengers gjort ett kvart-i-tre-nyförvärv. Inte med det menat att det låg någon desperation i det eller så. Nä, tänker främst på att vi befinner oss i mitten av juli och ganska många hamrat igen sina trupper. Överlåter till
www.challengers.se att leverera The Hot News.

Invigningen då? Jo, väl framme vid biljettluckan fick vi det dystra beskedet att det endast återstod s.k. "lyssnarplatser". Ja men låt oss hugga dem!? Gothia Cup-invigningen har ju inte så vidare värst mycket rykte om sig att sprudla av färg och showeri. Det var bara att vända på klacken och spatsera hemåt. Lyssnarplatser? sitter man inskuffad i något slags källarutrymme med någon typ av head-set då?

.. .. ..

Vi närmar oss halvtid i den individuella träningsperioden. Mindre än två veckor kvar till hallträning. Nästan så man kan känna sunkdoften.

Kanske hade det inte suttit helt fel med en liten aptitretare, en aperitif, i form av småmål. Söndag? Kan inte någon fixig, trixig och donig person ta tag i det? Jag hade varit så på.

.. .. ..

I söndags rullade en pigg skara iväg till Borås Djurpark. Stämningen var perfekt för att roa sig tillsammans med i runda slängar 1000 barnfamiljer.


Aporna blev helt klart mina favoriter även om det är kusligt så det förslår, hur lika de är oss.

.. .. ..

Visst är det väl kul när telefonen ringer? Någon tänker uppenbarligen på en. Man finns liksom. Nu för tiden är det roligare än någonsin. Nu låter det nämligen såhär:Mot Sherwoodskogen!


Kommentarer
Postat av: Innebandy.se

Är det dam eller herrlaget som har gjort nyförvärv hos Challenger?

2008-07-17 @ 21:31:58
Postat av: Chefen

Damlaget...Anna Jansson, back/center från pixbo.2008-07-18 @ 18:05:23
Postat av: kalle

Elisabet Göras är klar för challengers, hon har tidigare spelat i eliten med Engelholm, hon representerade senas halmstad den gångna säongen i några få matcher.

2008-07-20 @ 12:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback