Återhämtning

Midsommarfirandet förflöt ute i den pittoreska förorten Mölnlycke. Bra gäng, bra mat och på sina håll sjukt bra uthållighet. Enda dippen var väl egentligen på torsdagskvällen då det sedvanliga stabila humöret fick sig en rejäl törn efter en lång och mödosam arbetsdag som bland annat hade inneburit att serva gamle Ace of Baselegendaren Ulf Ekberg. Jag är inte riktigt ok med hans blondering och har inte fått de bästa av intryck av honom via media. Ändå blir det en viss anspänning vid sådana celebra besök.

Dagen efter självaste midsommarafton var det prestigefylld småmålsmatch uppe i den fashionabla bollhallen som ligger i anslutning till ett visst klubbmakeri. Surte-Pixbo. Vi spelar ju, som Sanna gång på gång så snällt påpekade, bara i division ett så klart att rödrävarna vann till slut. Kan då bara passa på att klämma in dagens tittarfråga här: Hur många elitseriematcher har Sanna Pollak spelat? Fina priser i potten.

Nästa gång hoppas jag småmålsspecialisten S Gäfvert är hel och inte låser in sig på damernas halva matchen av oförklarliga anlendningar. Samt att vi ha en bröback till förfogande som täpper till där bak. Larsson?

Småmål kan för övrigt vara livet.

Vad Midsommardagen beträffar så är kanske inte det den piggaste dagen under hela året. Det är i regel inte riktigt då man vill hänga under en ölkran hela dagen för att sedan göra stan osäker halva natten. Tanken var därför också att det skulle bli en alldeles stilla natt. Men vi vet ju hur det gick i kvartsfinal 3 så det var inget annat att göra än att ta sig samman, kitta upp sig och ge sig ut i natten för att fira.

-Va de skoj ute igår?
-Nja, va inte så mycket kul folk. Inte mycket att titta på liksom.
-Asså?
-Nä, eller så är det fel på mina ögon.
-Eller så har du bara ögon för en.
-Arshavin tänker du på?
-Ja, precis.


Hon känner mig, hon Hagelkvast.

Nu har helt plötsligt folk fattat att The Big Red Machine är tillbaka. Dock i en lite viktigare sport. Och vår lille tsar är redan legend.

.. .. ..

På tal om Ulf. Han var lite inblandad i min första alldeles egna singel. Ljuvligt 90-tal... .. ..


Skatås motionscenter nästa tydligen. Och jag som har så ont i håret.

Kommentarer
Postat av: Pollak

Jag kan svaret. duu..de va låågt som fan haha

2008-06-22 @ 18:29:02
Postat av: Gäääfet

jag råkade ju strecka mig.. satan. att man aldrig lär sig att man inte ska ta i så fruktansvärt när man e bakis... hehe.. vi ska ha revanch.. ah!

2008-06-23 @ 12:24:41
Postat av: Larsson

E gärna mé nästa gång, men om ni värvar mig som bröback så kommer ni att bli besvikna. Av samma andledning blev jag värvad till back2basic, lam slog mina lagkamrater med att bli skyttedrottning i tuneringen. Det där med små mål har larsson en vis förkärlek för..... Men ge mig bra mé deg så kanske jag kan ändra taktik

2008-06-23 @ 12:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback