För små i Surte

Tishonov är generellt sett inte helt nöjd med vår skottäckningsteknik och ägnade därför en övning åt förbättring av denna ikväll. Flera gånger fick han blåsa av för att upprepa att vi skulle gå ner ordentligt och verkligen försöka att vilja få bollen på oss. Jo visst. Vid ett tillfälle lade han också till:

-Man vänder bara upp röven om man har en tillräckligt stor och det är det ingen i det här laget som har.

Vips ploppade det upp bilder av motståndare man haft genom åren som bara har haft att sätta upp sitt nedre bagage för att stå i vägen. Dags att börja odla kanske?

Genrepet mot Husqvarna gick finemang. För första gången levererade samtliga tre linor och när Svenne dunkade in 5-4 vid tiden19.56 kändes det som att middagsbjudningen på casa del Capello inte kunde bli annat än lyckad. Och mycket riktigt - en hyvens kväll var sannerligen vad det blev. Happy happy - joy joy.

Bra genrep - dålig premiär, sägs det. Svaret får vi på lördag då vi återigen ställs mot småländskt motstånd. Känns rätt märkligt att många serier går in på sin tredje omgång, att till och med småländska damtrean redan kört igång samt att man har tuggat i sig säsongens första clementin innan vi gör vår graciösa entré. Nåja. Bättre sent än aldrig.

Som för övrigt är ett talesätt som skulle kunna appliceras på en viss poängkungs framgångar i högsta serien. Känns otroligt märkligt att det gick så snett sist det begav sig, efter den söndagsmatchen han gjorde mot Täby. Tänk vad man kan ställa till med om man bara får en liten gnutta förtroende...

Tjôtrôven och Huokko tyckte att Täby spelade tråkigt. Fruktansvärt tråkigt till och med. Håller inte alls med. Jävlar vad det blixtrar till när det väl gör det. Känslor av salighet letade sig igenom hela kroppen vid flera av deras mål. Det räcker för mig.


Så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback