Sun Tropez meets Båstad Outdoor Open

Justin och Timbaland har gjort det. X-tina och P Diddy likaså. Även Petter och Mange Schmidt har gjort ett tappert försök.

Vi snackar co-ops.

Men vi vet ju alla vilka som var först. Idéstölder är en förbannelse i dessa dagar. Därför kommer nu de som en gång satte trenden tillbaka.
 
Maria Hagelqvist och Johanna Gratjova is back in business (i viss mån kanske möjligen influerade av
I.H.P.E.B.).



Åh Båstad. Åh fucking Båstad.

Unihoc eller Fatpipe. Det är frågan. Lite shadad sådär. Passar grymt till baggy-levis och  bred bandana. Då blir det panga av.
 
Sitter nu i hjärtat av Örgryte. Ja det är ju inte hjärnan i alla fall. Zippar rosé. Snart bär det av. Till Båstad alltså. Det är där vi toppar sommaren efter Såsen på Marstrand och Beverly Billdal. Ja, och så Skatåsrundorna så klart.

Innebandyveckan i Båstad slår allt. Alla är där. Alla som är nåt vill säga. Ryberg är där. Hörde att han har tjejen med sig i år. Så där är vi ju körda. Damn it.

Där är Anso. Hon är för skön Ann-Sofie. Hon fan bor där nere. Sitter och steker hela dagarna. Grillar lite. Kubbar lite.

Åh... Finns det coolare grabbar än i Båstad? Vi skulle inte tro det. Unga, vältränade, och förmodligen jävligt alerta  om man bara showar med lite zorro. Och här finns det resurser. I våra välsnörade Stabil''s.

Det kostar att ligga på topp. Brände varsitt studiebidrag förra året. Kunde inte köpa böcker på ett tag. Men lärarna har glömt det nu. Och poängen rullade in ändå. Det är ju i hjärtat det sitter.

Nu sätter det igång. Nu är det fight.

Vi ses i minglet.

Kommentarer
Postat av: ankan

fan va stekigt det är bed bandana öhh.. innebandy goes seria a.. innebandyspelarna har sämre stil än människorna i pridetåget

2007-08-03 @ 23:36:19
Postat av: Dennis kompis med blont hår

sun fucking tropez... bra skrivet där.. ses på vasastan nästa år igen?? :-)

2007-08-05 @ 13:43:19
Postat av: Johanna

Nä, ankan det får väl vara du och jag som möjligen skulle kunna få lite cred för vår stil i ib-världen. Hörde att Östras ledarstab skulle coacha i kostym i år. Stämmer det?
Dennis kompis med blont hår, lurigt alias måste jag säga. Knappt så jag förstår vem det är. :)
En repris på vasastan är välkommen. Hörde att det var en fantastisk kväll, för egen del svek ju minnet litegranna...

2007-08-06 @ 10:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback