"Hoppas du skriver detta på bloggen"

Bättre sent än aldrig sägs det. Matchrapporten från igår har lyst med sin frånvaro.

En del sena återbud gjorde att vi endast kunde skramla ihop till två lag. Det blev återigen ett 0302-gäng. Denna gång ställdes de mot ett kombinerat Surte/Partille-lag bestående av undertecknad, Maggan, Pollak och Pernilla. Efter att ha jobbat i underläge matchen igenom, mot ett köttförsvar som uteslutande scorade på kontringar, kunde vi rycka på upploppet och vinna med 30-29 (7-10, 10-10, 13-9). Särskilt skön var segern efter Mathildas segervissa uttalande i andra periodpausen då de ledde med 20-17: "Hoppas du skriver om detta på bloggen, Grettan!"

Klart jag skriver det på bloggen.

Matchens prestation
Ludmilatakterna som någon visade upp då bollen gick över sargen. Enligt våra spelregler är det "först får den" som gäller.

Matchens tunnel
Den på Mathilda. Det var inte första gången det fysiska praktexemplaret hade problem med att hålla tätt i Hjällsnäshallen.  

Matchens mål
Sanna Pollaks 30-29-mål. En soloprestation av den högre skolan. Så jävla viktigt var det också.



Fanns tydligen intresse från utomstående om deltagande vid nästa tillfälle. Tyvärr kan inte vem som helst anmäla sig eftersom vi vill hålla viss kvalitet. Vi kan inte ta in vilka bröspelare som helst. Men om ni riktigt desperat gärna vill vara med är ni välkomna att lämna era kontaktuppgifter så skall vi se om vi har några utfyllnadsalternativ.

Vill även passa på att göra reklam för den årliga småmålsturneringen som går av stapeln strax före nyårsfirandet i Lerum, Back to Basics. Dit är alla välkomna har jag hört.

.. .. ..


Dagens ris
Rödluvan som hade befälet över Virvelvinden på Lisberg idag. Kvällen var förstörd när hon inte lät två bandystjärnor och tre damer, alla av modell hyfsat slim, sitta i samma vagn. Jag trodde inte Liseberg anställde glädjedödare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback