Se upp för DVD-boxar!

DVD-boxar är ett fördärv. Sinnessjukt beroendeframkallande. Igår ägnades 6-7 timmar åt Desperate Hosewifes. Minst. När man kommer på sig själv med att säga "Bara ett till" då vet man att man sitter där i skiten.

.. .. ..

I väntan på nästa säsong beskådades förutom de desperata hemmafruarna under gårdagen Pixbo-Balrog. Efter många turer lyckades man pallra sig ut till Mölnlycke där det faktiskt var ganska bra med folk.
Får tacka för en trevlig match. Mest imponerad blev jag av Dahlerus, Böcker, Wendelstig, Camilla Nilsson och Zicko (som back). Måste även plusa Balrogs målvakt, mest för att hon kan ryska.(So I've heard.) Hade en icke ännu innebandyfrälst vän med mig.
 
-Johanna är du lika bra som dom här?
-I stort sett.

(ironi)

Efter matcher som Pixbo-Boden där nästan ingen lyckas imponera tänker man, hur jävla svårt skulle det egentligen behöva vara att platsa i elitserien? Men igår visades högre klass upp, skönt att se på något sätt.

Sen får ju Emma Arvidsson vara jävligt nöjd med en trea i betyg. Vill på intet sätt förringa hennes insats men en trea som anfallare kanske hon inte var värd med tanke på att hon var back. Otroligt pinsamt, innebandymagazinet. Ett förslag, hitta någon som på allvar är intresserad annars kan man väl likaväl skita i att betygsätta alla spelare. Jansson var tydligen back också? Tröttsamt.

.. .. ..

Nu bär det av till en liten sammankomst beträffande min framtid. Tråkigt att tänka på framtiden just nu. För att lite småpatetiskt(alternativt jättepatetiskt) citera en rad ur en av Nellys låttexter: Why do all good things come to an end? Känns lite så.

Fröken Furtado hade tydligen vägarna förbi Stockholm i helgen. Är bara lite bitter för att jag missade detta.

Kommentarer
Postat av: Jansson

Håller med dig helt Grettan med att innebandymagazinet borde skaffa sig lite mer koll innan de betygsätter. Det vore kul bli betygsatt för den position man faktiskt spelade. Eller ska man vara glad för att det skrevs om matchen, svårt att säga vilka krav man kan ställa på olika medier.

Ha det bra!

2007-03-19 @ 12:23:34
Postat av: Anonym

Äh, det kan väl blivit något fel bara... Går man in och tittar på SIBF:s protokoll det som Pixbo har lagt in så står dom på de positioner som de har blivit angivna hos magasinet.

2007-03-19 @ 13:40:27
Postat av: Daggis

"-I stort sett."
Klockren kommentar á la Gretl!

2007-03-19 @ 14:34:19
Postat av: cake

Det spelar väl ingen roll vad det står på det protokollet. Han var ju faktiskt där och såg matchen och då kan man tycka att han ska kunna lista ut vilka positioner respektive person spelade på matchen. Grettan! Låt oss köra ett "Sex and the city" marathon en dag!

Postat av: Maggie

Hoppas lunchen var trevlig... AW på fredag?

2007-03-19 @ 14:47:21
Postat av: Johanna

Maggan,:) AW var det ja. förväntar mig en drink efter segern i gissa-klyftan-tävlinen! Har inte glömt.

Dagis, eller hur!? vi väntar bara på att folk ska upptäcka talangen och låta den få spelrum(/-tid) att blomma ut. haha..

Jansson & Karin, det finns inga ursäkter till ett så oproffsigt arbete. Synd när ni äntligen bjuder på en riktigt bra match så kan inte de som anser sig rapprotera så jävla duktigt från dameliten göra det ordentligt.

2007-03-19 @ 16:03:24
Postat av: Johanna

Karin, by the way, tycker du det är särskilt smart av mig att skaffa ytterligare ett beroende? :) Kommer få svårt att banga iofs.

2007-03-19 @ 18:08:48
Postat av: cake

OBS! Dom har nu ändrat på innebandymagazinet.se! Rätt person på rätt position...

2007-03-20 @ 14:03:00
URL: http://cakes.blogg.se
Postat av: Räv

Det är väl tur det mtp att det var chefredaktör Fredriksson som var där.

2007-03-20 @ 17:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback