Killen med koll

Glädjande nyheter. Rysslands bästa damlag i innebandy, Nizhny Novgorod, har än en gång kvalificerat sig för Europacupen. Congrats.

.. .. ..

Är det bara jag eller har AIK-tränaren Ricard Norling en närmast psykopatisk blick? Tänk att springa på honom en i mörk gränd.

.. .. ..

Ursäktsbanken letades febrilt igenom inför dagens visit i Skatås. Det gick inget vidare. Väl på plats saknades en av coacherna. När man motvilligt hasat sig upp till denna, den mest ångestladdade platsen i Göteborg, infinner sig en viss irritation om inte alla andra också är där, eller har en ordentligt jävla bra ursäkt för att frånvara. Alla undrade förstås:


-Var är Stefan?

Varpå hans vapendragare Pasanen lugnt och stilla svarade, som om det vore helt ok:

-Han är och kollar på blåvitt.

Tydligen var detta en godtagbar ursäkt. Det skall jag min själ aldrig glömma. Särskilt inte när Spartak kommer.

Vad ingen till början verkade reflektera över var hur änglarnas aktuella spelschema ser ut. Till saken hör nämligen att det överhuvudtaget inte var någon match ikväll. Som de godtrogna och respekterande undersåtar vi ändå är trodde vi givetvis att det hängivna IFK-fanet, Stefan hade koll. Han trillade dock in försenad, lätt vimmelkantig och en smula förnärmad över att försäljarna i biljettkassan hade skrattat åt honom.

Inte ens jag som har katastrofal koll på allsvenskan hade missat att de spelade i förrgår. Antagligen för att det var en uppmärksammad debut för den där lille femtonårige sparveln. Stefan, dags att släppa hörnflaggan.


Kommentarer
Postat av: Kreml

Som vanligt inom rysk idrott så är det kvinnorna som får stå för fina sportsliga prestationer. Kolla friidrotts-VM bara. Alla guld som Ryssland tog togs av kvinnor. Snacka jämstäldighet...
Blogga på.

2007-09-07 @ 09:00:01
Postat av: sani

grettan läser du inte min dagbok? eftersom du hade så mycket frågor igår;))

2007-09-07 @ 12:08:26
Postat av: Nicke Halmstad

Spelade fröken i Björnslaget ???
Saknar referat från matcherna ???

2007-09-10 @ 13:33:07
Postat av: ?????

Saknar överhuvudtaget lite kommentarer från dom senaste dagarna???!! Lite uppdatering, tack!!!

2007-09-11 @ 11:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback