08

08-08-08 kl. 08.08 kinesisk tid inleds officiellt OS. Snitsigt. En fotograf som jag hade äran att samarbeta med tidigare i vintras (nu kände jag plötsligt att det lät som att jag var modell, så är tro det eller ej inte fallet) har fått åka dit för att plåta sportpics. Låter som ett sjukt tråkigt jobb måste jag säga.

Nu har det ju smygstartats litegranna. Och det är bara att konstatera att damfotboll inte är något undantag för Sverige - vi kör på med hybris hela vägen. Lika bra. Och ja, allt - precis allt - talar för guld. Hade planer på att försöka följa herrarna en aning, då det var ett och annat bekant ansikte med. Idag hade man förhinder vid live-sändningarna och fick istället nöja sig med sammandragen på sporten. Bekanta ansikten, jojomen. Där på plan i en av matcherna stod en gammal semesterflört till mig. Hade man spelat sina kort lite bättre där för fem år sedan kanske man hade kunnat vara fotbollsfru nu. Hade ju också varit jävligt tråkigt. Men jag är inte bitter.

Nä utan att idag var jag nöjd med att vara mitt lags straffspecialist. Distinkta. Bombsäkra. Nästan som skyttedrottningens. Synd bara att mina medspelare i Big Red Machine var ena riktiga stolpskott ikväll. Bom bom, sa det och så blev det silverpeng.

.. .. ..

På tal om 08. Tillåt mig att utlysa varning på stan nästa helg. Det vankas road-trip.


Kommentarer
Postat av: Simon

Vi gör det ba;)

2008-08-08 @ 11:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback