Att gå in i sig själv

Det var ett tag sedan man var ute och rullade omkring på Sveriges vägar, åtminstone i innebandysyfte. En gammal bäver som man nu för tredje året i rad skumpar omkring med är Larsson. Nu när Larsson kan titulera sig student har hennes färdlektyr bytts från Se och Hör till något mer bildande verk. Dessa är aningen mer koncentrationskrävande varför hon också högt och tydligt ropade ut så fort hon satte sig:

-Nä nu måste jag gå in i mig själv.

Respekterande som man är störde man då inte henne, man vet ju ändå med sig hur påfrestande studier kan vara. Men jag tror fan inte det hade gått fem minuter förrän hon var igång och tuggade igen. Denna dam är nämligen en tjôtrôv i ordets rätta bemärkelse. Det tog ett tag innan hon kom på sig själv och då kom den igen.

-Nä nu måste jag gå in i mig själv.

Samma procedur upprepades säkert fem gånger. Onekligen svårt att ta det på allvar till slut. Lajnen fick mig osökt att tänka på ett samtal som fördes mellan tre Surteiter utanför Valhalla någon gång i seriespelets begynnelse. Det var uppvärmningsdags.

-Nä nu måste jag gå in i mig själv.
-Jag brukar försöka gå in i andra.
-Jag brukar låta andra komma in i mig.

Alla är vi olika.

.. .. ..

Är lite osäker på om de trasiga lamporna snett ovanför vår kasse skulle kunna vara en godtagbar ursäkt för att vi släppte fem bollar inom loppet av 11 minuter och 14 sekunder. Att påstå att igångtagget strax före matchstart dämpades för att Pazza Inter Amala strömmade ut ur högtalarna sekunderna innan line-up, vore väl kanske också lite att ta i. Särskilt med tanke på att det ändå är en go bit, hur mycket mer man än håller på rödsvart, och att Malmöborna dessutom hade den fina smaken att bjuda på lite öststatstechno.

Nä det var väl ingen höjdare. Vi kammade dock till oss i periodpausen och klev ut och fixade till siffrorna till 5-3. Trean gjordes av en mörkhårig ryska som blev så utom sig av lycka att hon lade de långa ståtliga benen på ryggen och kubbade iväg i 180 mot hörnflaggan, kastade sig på knä framför pressuppbådet och höjde armarna mot skyn för att tacka hans allmäktige höghet varpå lakamraterna kastade sig om halsen på henne medan publiken gjorde vågen.
 
Ja.. eller.. matchen slutade 9-4.

.. .. ..

Det var tydligen något jippo i Scandinavium idag. Echo echo echo echo...

.. .. ..

Tredje deltävlingen som enligt vissa på bussen var tydligt b-betonad, avnjöts via en sprakande SR-sändning. BWO var nog i detta mediokra startfält starkast, om man bara ser till låten. Kan tänka mig att Martin gjorde ett fint jobb på scenen, han behöver liksom inte göra så mycket. Bara stå där med sina gyllene lockar och gnistra med sina blå.

På tal om Martin avslöjade en lagkamrat idag att hon haft något fuffens för sig med honom på Harrys för ett gäng år sedan. På vilken nivå var oklart men jag blev lika besviken över att hon inte berättat detta tidigare som när en i Partille dröjde ett helt år med att kläcka ur sig att hon kilat stadigt med Anders "Fame Factory" Johansson. Är det nu någon mer som har en kändis-confession, fram med den bara.

Jag lärde mig ett nytt begrepp på hemfärden. Semisingel. Låter i mina öron som något halvfjös, som en strumprullare med knapp styrfart.

.. .. ..

Äntligen har IFK Kungälv nått upploppet. Gissa om kvalet kommer följas minutiöst. Frillesås, BolticGöta och Gripen skall väl inte behöva vålla några större problem.

Forza Kungälv.
Tänk på vilodagen så att du helgar den


Kommentarer
Postat av: FD

Bänknötar'n låter bitter...

2008-02-24 @ 10:17:49
Postat av: Bergenland

Allas vår Larsson i ett nötskal...ha ha ha!

2008-02-25 @ 09:33:05
Postat av: Magg

Jag tycker mig minnas någon liknande kommentar även innan hon blev en lärd människa...någonting i stil med: "Nu måste ni vara tysta för jag ska sova..." Is it ringing a bell?! ;-)

2008-02-25 @ 11:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback