Näst bäst i Göteborg

För tillfället hör jag till det näst bästa laget i Göteborg. Igår medan jag serverade mat åt bland andra Anders Svensson och en ung kille av utrikisk härkomst som sade sig var på väg till provträning med änglarna, piskade nämligen lagkamraterna dit Ingelstad med 9-6. Kan för övrigt flika in, efter denna målkavalkad, att vi har gjort näst mest mål i serien. Dumt att vi samtidigt ligger fyra på listan över flest insläppta med klart häng på trean bara.

Samtidigt som småländskorna slogs tillbaka tog även Halmstad trepoängare nummer tre för säsongen mot forna göteborgstvåan IBF Göteborg. Merci Beaucoup.

Pixbo går det väl i nuläget inte göra så mycket åt. Gjorde i vart fall mitt yppersta för att sänka några av dem under gårdagskvällen på andra sätt. I pokerliret gick det lekande lätt tills jag drabbades av den berömda motivationsbristen. Man har ju lite svårt att känna prestige när det endast ligger icke inväxlingsbara plastmarker på bordet va. I nästa spel körde vi världsmästarna mot resten. Resten erbjöd sig en avgörande fight vid ställningen 1-1 me tydligen fanns ingen ork kvar hos the Champions. Ja, jo det var ju ett tag sedan de hade vad som krävdes för att vinna titlar...

För att komplettera Göteborgsrankingen...

4. Älvstranden
5. 0302
6. Partille


Kommentarer
Postat av: Informatören

Hej Johanna! Viste du att din gamla klubb Partille och Älvstranden skall gå ihop och bilda en ny elit förening? Detta kommer ske redan till nästa säsong, den nya föreningen kommer att bestå av endast herr, dam och herrjuniolag. Partille och Älvstranden kommer att finnas kvar och ha ungdomslag. Blir intressant och se vad den nya föreningen kommer att heta det ryktas om att dom kommer gå in i Kopparbergs Göteborg och i vilken serie herrlaget kommer att spela i Superligan eller Div 1, målet skall va att ha lag i Superligan/Elitserien och Div 1 med både herr och damverksamheten på herrsidan kan det ske redan till nästa säsong.

2008-02-18 @ 17:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback