Numéro 100

Måndag igen men inte vilken måndag som helst utan sportlovsmåndag. Känn på den, alla arbetare där ute!

.. .. ..

I lördags skötte sig mina kompanjanos i Surte mindre bra då de endast lyckades få med sig en pinne mot seriejumbon Halmstad. Det blir stora sågen på första halvan av matchen och lite till. Tur att det slutade på uppåtgående i alla fall.

Efter kampen, som en norrbagge skulle ha sagt, bar det av till en exklusiv middagsbjudning. De flesta av oss har någon slags kvalitet även utanför innebandyn. En av våra målvakt har en släng av matlagningskunnande (mästerkock på mycket fancy restaurang i staden) och hade kokat ihop en liten fyrarätters till hela teamet. Julafton för smaklökarna skulle man kunna säga.

Sedan var det ju det här med Melodifestivalen. Jag hade försäkrat mig om att det fanns TV i festlokalen. Men saker och ting förändras, tekniken går framåt och så vidare. Beklagligt nog hade inte Surtetekniken riktigt hängt med i svängarna. Där stod en TV, mycket riktigt, men efter nedsläckningen av det analoga TV-nätet och i avsaknad av en boxer blev det inte mycket mer än ett jävla myrkrig på apparaten. Var millimetrar från att slita mitt hår.

Det blev till att lyssna av spektaklet via SR istället och utan att ha sett ett enda framträdande blev det glasklart att Björn Gustafsson stod i en klass för sig. Trodde på Velvet men inte ens andra chansen. Snopet!

Söndagen var lite utav dagen D. Första matchen efter uppehållet, förvisso bara b-lagsdust mot Piraterna från Hising Island men ändå. En och annan fjäril hade letat sig in i magkropen. Det var förhoppningar om att det skulle bli fågel, blandat med rädsla för att det skulle bli fisk. Nästan så att jag var beredd att kasta in handduken redan före match och knata iväg till Liseberg för att kolla Pixbo-Balrog istället men jag tog mig samman. Efter en trevande start lossnade det ganska rejält och slutresultatet blev hela 10-1. Värt att notera: 7-1:an var det hundrade surtemålet i årets b-lagsserie. Gissa vem som prickade in det! Jajemen, YOURS TRULY! Det är inte varje dag man hamnar på förstasidan på
surteis.nu.  

Ikväll är det återigen fan att man inte kan vara på två ställen samtidigt. Tänker på hemma framför TV:n och Ale Gymnasium. Skulle förmodligen låta trovärdigt att ringa in en känning i baksida lår.


.. .. ..


Var och kikade Pingpongkingen igår. Sevärd, helt klart. Ordet lillgammal fick en helt ny dimension.


.. .. ..

Är Kalla redan slut?

.. .. ..


image13

Rock on!


Kommentarer
Postat av: Apropå Kalla

Tjejen är 19år, inte dopad och hade som mål inför säsongen att testa att köra seniorvärldscupen. Ge brud några säsonger att träna in tekniken så kommer hon vara lika bra som ryskorna & norskorna.

2008-02-11 @ 22:01:06
Postat av: Stukad fot i tv

Haha finns det nån bandymålvakt som kan flyga planet.... längesen ja tänkte på det programmet...

2008-02-12 @ 18:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback