Sing Hallelujah!

Somliga förtjänar tydligen hutlösa summor. Andra får finna sig i att idrotta för nöjes skull. Men inte är vi bittra för det inte.

Spelledigt för i stort sett alla utom Surte och Färjestaden i helgen, vilket Huokko är själaglad över. 

Då vi för närvarande är några poäng kort är planen att Färjestaden ska få sig en jävla resa på söndag. Eller snarare två om vi plusar på den härliga bussturen de har framför sig där på förmiddagen också. En seger hade smakat ljuvligare än varm äppelpaj med krämig vaniljsås och det, gott folk, är sannerligen inget skamligt betyg. Vinst och tjoff tjoff så kan vi swischa förbi både ölänningarna och blåbären. Inte för att vara ytlig men det hade ju sett avsevärt mycket bättre ut.

Det gavs i afton tillfälle att biffa upp sig lite extra inför bataljen.Gäfvert passade på att starta upp satsningen inför beach-09.


Mattsson negligerade inte den ack så viktiga ryggmuskulaturen


Biff-Malin hämtar vikter för att pumpa bicarna.


Traskar sedan iväg för chinsen. Fixade väl ungefär en 30 rep.


Lite assisterad av H.Mild.


Amazingly heavy kroppshydda.


Körde lite bench istället. För lätt?


Vi lägger på lite till va.


Eliasson pumping.


Roddarn.


Övervakarn.
Vissa körde överkursen med gym före den obligatoriska spinningen. Hade ett helvete med att behålla respekten för karln som skulle leda huvudtillställningen när han i inledningen bad oss att tänka på vår favoritbacke - "den som vi klarar cykla uppför hela vägen".

Favoritbacke? Finns det någon på denna jord som har en favoritbacke som lutar uppför?

Det artade sig ju längre passet led, jag menar vad kan gå snett efter att man fått äran att trampa på till en dänga som legenden Albans Sing hallelujah? Det var en av de mer moderna beatsen herr spinninginstruktören hade att bju på. Efteråt fick han för sig att teasa oss att fortsätta cykelsatsningen genom att berätta hur många par som hade träffats i sådana sammanhang. Han måste tyckt att vi såg ut som ena tappade stackare för sedan förtäljde han även att den arbetsplats där flest par funnit varandra var på Västtrafik. Vilket sug man fick efter att bli spårvagnsförare och hitta sig en snajsig kollega att hooka upp med!


Första kindnypen idag. Vintern verkar vara sugen på att göra entré innan vi ens njutit klart av alla fantastiska höstfärger.

Burr. Very burr.


Kommentarer
Postat av: Basic

Hahaha, skööön spinninginstruktör!! Lycka till i helgen nu, 2+2?

Postat av: Tichonov

Ha en bra bus eller godis dag.... sedan kör vi så det bara ryker imorgon....

2008-11-01 @ 11:54:22
Postat av: B

Kanske inte 2+2 men gamewinning goal! Con grat!

2008-11-02 @ 23:55:12
Postat av: Johanna

Tack! :)

2008-11-03 @ 09:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback