Pay-back

I lördags natt hade Salo varit ute och känt på pulsen på Avenyn. Hon snubblade in på ett ställe tillsammans med några av lagkamraterna och de hade tydligen haft en trevlig afton utan några större skandaler. Så hade de åtminstone uppfattat det själva. Däremot hade en av vakterna funnit Salos uppträdande stötande på något vis och visat henne dörren ett tag innan hon hade tänkt bege sig mot densamma och hemåt i natten.

Till vardags jobbar Salo med att stävja parkeringsöverträdelser. Häromdagen stod hon så och lappade en bil som parkerats blott 5 meter från ett övergångsställe, alltså på tok för nära. När hon som bäst stod och signade P-boten kom ägaren till det taffligt parkerade fordonet springande. Det var tydligen ett bekant ansikte - den ovan nämnda vakten. Han trodde att han skulle kunna snacka sig ur situationen men Salo var stark.

Snacka om pay-back.Trillade nedför trapporna och in i kopieringsrummet för att dra 20 ex av en mycket spexig artikel om Usain Bolt. Var lite darrig på hand så jag råkade knappa in 220 i antalsfältet. Fel, fel, fel, tänkte jag och ropade till mig närmaste ordinarie lärare för hjälp. Hon betraktade mig noga över glasögonen som tillåtits glida ner på nästippen och sa:

-Men ni får inte lov att kopiera själva!

Människan tog mig för en elev. Ok för att man gärna vill se ung ut men högstadieelev, där kan nog min gräns gå. Pep-talkade mig själv så gott det gick efteråt. Kom fram till att jag nog var exceptionellt fräsigt klädd idag.
Passar avslutningsvis på att meddela Jonna Huokko att det är fredag imorgon. Nere i högra sarghörnet på träningens tvåmål fick hon nämligen för sig att det var redan ikväll. Exakt samtidigt började det suga i french hotdog tarmen. Bättre fokus på lördag Huokko!

Kommentarer
Postat av: G.

Fördelen är att man kan käka gratis i bamba!...har funkat i flera år för mig nu!;-)p.s. Med Ecco-skor snubblar man aldrig!! d.s.

2008-10-10 @ 09:12:48
Postat av: Gäääfet

Sluta va uppe så länge ... SOOOV!

Hoppas det går/gick bra idag! :)Kötta i morgon, AH!!!

2008-10-10 @ 12:18:40
Postat av: jonna

syftar du på tunneln?

Postat av: Jonna

Jag kommer iaf inte ihåg den!

2008-10-10 @ 13:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback