This isn't Soul Train, honey.

Stanstad skulle ju bli en munsbit. Visst, de hade turat in ett antal pinnar i de inledande omgångarna. Men en punkt på Höken och sedan skulle det inte behöva vara så väldans mycket snack om saken.

Men nä nä. Surte IS IBK återfinns nu under strecket. Sen kan vi snacka hur mycket vi vill om skottstatistik hit och dit. Fortfarande är det skott i mål och inte mål som räknas. Och det spelar ingen roll hur dåliga Stanstad anses vara, vi var tydligen sämre.

Det blev en analys av det tyngre slaget ikväll.Vad hände? Vad i all sin dar hände? Den bästa förklaringen måste ha varit  stereons oförklarliga frånvaro när vi gled in i omklädningsrummet vid samlingen. Jag var inte sen att haka på den teorin. Nä för där hade man suttit och slitit och till slut komponerat den kanske bästa plattan någonsin och så var inte stereon på plats. Sådant får bara inte hända.

På tal om plattan i fråga var det gott att Håkan Mild intagit position vid mixerbordet för att välja beats under spelavbrotten. Till den playlist jag egenhändigt plockat ut de tyngsta hitsen för tillfället, och som Håkan sedan använde sig av i sitt DJ:ande, återfanns en bit med en kanske något diskutabel text (
döm själva). Den dônade Håkan av precis när en av Stanstadspelarna fick masa sig iväg till botbänken.Så tarvligt det blev! Och näsfniss så det stod härliga till på #68. Den var ju egentligen mest tänkt att fungera som en intern trigger för det egna lagets attityd - typ i omklädningsrummet om nu stereon hade varit där som den skulle.


En annan Håkan som jag allt som oftast tar för en skojare till sjömansbiff, mest för att alla überkäcka göteborgare målar upp honom som någon slags Gud, är just nu mest spelad. MPT alltså. Dra på trissor.


Dumt 1
Acceptera kollegornas invit till bollsparkande efter skoltid.

Dumt 2
Utföra detta bollsparkande iklädd shorts och t-shirt i regn och blåst. Tog inte så många timmar att tina upp efter det. Nä lagom till träningen ungefär. Gott att chocka kroppen lite.

Dumt 3
Lämna kvar la musique, som åtminstone förgyller morgonbussfärden en smula, hos målvaktslejonet.

Dumt 4
Umgås med Tommy Lee, Nikki SIxx, Mick Mars och Vince Niel till 02.00.

Dumt 5
Det här om man jämför med det här.


Inte fel med spelledigt i helgen. Passa på att lirka sig ur den negativa trenden kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback