Rock'n roll!

Höstens tema sattes i helgen. Det är Rock'n roll som gäller. Bara den lilla detaljen att man pluggar istället för att knega underlättar något alldeles enormt.

Visst började det ungefär hur bra som helst. Missade precis en buss ner mot city, som jag hade hunnit med om jag hade lagt benen på ryggen. Men att springa iförd något annat än idrottsutstyrsel rimmar väldigt illa med höstens tema.

Liksom att planera och komma förberedd. Skolstart och heldag. Anteckningsblock? Nä skit i det. Hur Rock'n roll är det att ta sig tid flera dagar i förväg för att införskaffa studiemateriel? Ungefär som att storhandla. Väska? Ja förmodligen ryggsäck.

Nä här...
... dricker man direkt ur mjölkpaketen - allt för att slippa disk.
... skiter i panten och kastar aluminiumburkar bland övriga sopor - vilken rockstjärna pantar?
... snoozar  man i en timma istället för att ta morgonduschen - det är ju ändå träning ikväll.
... packar man inte upp väskan förrän det är dags att packa den igen.
... köper man nytt istället för att tvätta.
... diskar man aldrig på en gång - "det är ju bara en tallrik".
... har man endast det absolut nödvändigaste i kylskåpet.
... kör man ICA-kasse istället för träningsbag.
... förkastar man nyttigheter såsom vetegroddar, quinoa och liknande.
... åker man bil obältad tills farbror polisen finns inom synhåll.
... tackar man inte nej till en kaffe med ursäkten "jag får så ont i magen".
... går man inte till tandläkaren efter man fyllt 21.
... skulle man inte få för sig att närvara på ett friskis och svettispass.
... är man nöjd med sår och ärr på benen - knickers på konstgräs, eller hur.


Ovanstående kan i och för sig kanske te sig lite semiradikalt i jämförelse med riktiga rockstjärnors bravader. Har tagit del av medlemmarna i Mötley Crues liv och leverne. (The Dirt - där snackar vi prisvärd litteratur) Herre...

Och än mindre Rock'n roll blir dessa smågrejer när man sedan får den där töntångesten efteråt. När man försöker dölja colaburken i den halvgenomskinliga soppåsen när man möter grannar på väg till sopnedkastet och känner sig som världens största miljöbov. När man skäms litegrand om någon kommer på besök och de där enstaka tallrikarna har utvecklats till ett helt diskberg. När man känner att kebabrullarna börjar lägga sig som bomull kring midjan, diettankarna kommer igång och man börjar småsnegla på där nyckelhålsmärkta produkterna. När man plötsligt slås av tanken att risken att kola vippen vid eventuell krasch ökar markant då man skippar den svarta remmen. När man gråter en skvätt då blodet börjar sippra från knäna igen.

Det är väl bara att jobba vidare förmodar jag.Ikväll känner man sig dock jävligt rock'n roll. Träningsmatch mot division två-brötarna Warberg och man vägrade tagga. Över huvud taget mycket rock n roll på oss i Surte ikväll som hade mer än en hel hyfsat ordinarie femma borta. Man är ingen riktig rockstjärna om det är givet att man dyker upp när en konsert påannonserats.

Nädå. Warberg var, quite frankly, riktigt bra mellan varven och vi har en del att jobba med. Skönt att klyschorna finns att ta till då. Vi vet ju alla vad försäsongsresultaten betyder. Ändå kan jag inte annat än att bli lite bekymrad efter att ha sett Challengers tvåla dit Husqvarna i helgen. Hopkoket verkar ha något riktigt bra på gång.

.. .. ..

För övrigt finns det vissa instanser som borde skippa att försöka sig på Rock N Rollstilen helt. Göteborgs Tingsrätt för att ta ett exempel. Skicka ett brev dagen före rättegång och berätta att den skjuts fram en månad när man styrt upp så att hela entouraget tagit ledigt från sina jobb för att supporta. Tänk om jag hade varit så überrockig att jag skippat kolla brevlådan och missat försändelsen?

.. .. ..


Blink Blink


Kommentarer
Postat av: karen

Köra om när det börjar smalna av i omkörningsfilen - rock'n roll.

2008-09-02 @ 07:39:19
Postat av: Jonna

En fundering, har du någonsin skrivit ett inlägg före 22,30?

Postat av: sani

du är grym grettan

2008-09-03 @ 13:54:34
Postat av: Jonna

Jag har inte packat upp stora delar av min väska från Jönköping, är det Rock´n Roll?NU ska jag nämligen börja packa för Karlstad.

2008-09-04 @ 10:58:31
Postat av: Johanna

haha.. ränsen mellan rock'n roll och discusting är ibland hårfin.. :) Men det är ju bara 2 veckor s'att...

2008-09-04 @ 16:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback