"Mullsjö till division I"

I Jönköping finns ett division II lag bestående av en samling - låt oss kalla dem alternativa spelare. Det är de som inte riktigt passar in i något annat lag i regionen. I Östra SK finns sådana som inte tvekar en sekund på att stanna hemma och avnjuta Seria A-underhållning på TV, istället för att hasa sig ner till "Kåken" för matchsamling. Talangen går i alla lägen före orken och det är hellre kork upp än locket på. De sägs se ut som ett division V-gäng på uppvärmningarna, vilket kan leda oinitierade motstånadare till underskattning.

I år har de enligt coacherna ökat försäsongsträningsdosen markant.  Vågar knappt ens tänka på hur oerhört tufft det måste ha varit att gå från det stenhårda fjolårsprogrammet på en timma fotboll per vecka. 

Ytterligare ett steg i seriositetsutvecklingen är att man numera också kräver av spelarna att de klär sig enhetligt. Det är alltså inte längre OK att springa omkring med sina gamla Mullsjö-, Fagerhult-, Månsarp och JIK-Kläder. Ja för de flesta i laget har ju någon gång representerat någon annan klubb än just Östra. Vissa har till och med haft förmånen att vara med om avancemang i seriesystemet med andra lag. Hur som helst så var det en tisha som fick godkänt trots att där ingen ÖSK-logga fanns att finna. På den stod det:

"Mullsjö till division I"

Sinnessjukt kul.

Däremot hoppas jag verkligen inte att det blir en ettårsséjour. Känns som att Mullsjö är ett av få lag som lyckats spexa till inledningen av den här SSL-säsongen.För övrigt uppmanar jag alla att bojkotta s.k. måltidsersättningar. Sänkte en sådan för att slippa köksbestyren för en timma sedan och är allaredan hungrig som en stackars gnu. Lika bra att kivnnan går till spisen.Jag har blivit kallad snäll, söt och rar ungefär hur många gånger som helst den här veckan. Märkligt nog verkar jag nästan alltid vara snällast, sötast och rarast när det återstår 5-10minuter av lektionen. Jag skiner väl upp lite extra då, tänker jag.

Kommentarer
Postat av: S.Flöjt

lärare eller? Hmm kanske kan lära ett och annat av en emr erfaren SO-lärare....kommunist..knappast däremot kapitalist...entreprenör ut i fingerspetsarna

Postat av: Ur Östrait

Tack för den sågningen.

Komer sitta i länge och väl i kroppen.

2008-09-26 @ 21:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback