Kom igen!

Tutade ut mot Partillebo tillsammans med goda vännen för att se Challengers-grabbarna spela. Eftersom man tycker att det här med VISA-kort är en ohyggligt käck uppfinning var det som vanligt kort om cash. Det ringdes lite samtal för ett kolla upp om det nu verkligen var så att her higness skulle behöva ta svängen förbi en bankomat.

-Det kostar 60 spänn Johanna.
-Va!? Är dom dumma i huvet eller?

Hon var tydligen väldigt inne i egna lagets säsongsrytm, dvs två veckor före seriepremiär och var inte sugen på att punga ut för att se en träningsmatch. Saken kom litegrann i ett annat läge när det gick upp för mig att det var seriepremiär. Och en lyckad sådan får man lov att säga att det blev för utmanarna. 8-3 mot Fagerhult. Bra där.

Ja, som sagt så är det nu knappa två veckor kvar för oss att teka igång vår seriepremiär mot Ingelstad. Eller Ingelstad/Växjö 08 som de kallar sig numera. Sammanslagningar härs och tvärs och namnbyten hitan och ditan. Det är nästan så att man känner sig lite unik i Surte. Mer hjärta på något vis, även om vi la till "IBK" i år för att frigöra oss ekonomiskt från Surte IS inte alltför framgångsrika fotbollsverksamhet.

Av försäsongsresultaten att döma kan göteborgslagen bidra till ett riktigt getingbo i södra damettan. Vänersborg, Marstrand och Husqvarna har fått fungera lite som indikatorer på att det inte går att dra någon slutsats alls om vilka som har de vassaste knivarna i sin låda här i staden.

Vi föll med uddamålet mot vänersborgarna igår (6-5). De störde mig något fruktansvärt även om vi på hela taget inte gjorde någon dålig match. Det är väl bara att komma igen som de säger i Kina.Gud så jag fnissar var gång jag besöker närmast belägna Kinarestaurang. Mest när jag går därifrån.

 

Kul: Poängkungen pytsade och blev MOM mot självaste Storvreta.
Mindre kul: Åka tufftufftåg i x antal timmar med 0 pinnar med sig hem.Kan inte klaga på engagemanget hos vår ledarstab. Nu var i och för sig Tishonov inte med i Vänersborg eftersom han firade sin 40-någonting-årsdag, men när vi ringde honom under uppresan i ett egentligen ganska oinnebandyrelaterat ärende dröjde det inte länge innan han drog igång tugget om hur man bäst manövrerar ut ett 2-2-1-lag som Vänersborg.

Och vad gör Wesenlund då? Jodå, fram med papper och penna och så dödar vi lite trälig biltid med innebandyteori. Vem som körde? Det gjorde Wesenlund.

       

Kommentarer
Postat av: Danne Doppsko

Skön blogg !!//danne doppsko
www.doppsko.blogg.se

2008-09-22 @ 14:07:01
URL: http://doppsko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback